GRAPHICANEWS

TrueVis VG3

Νέα σειρά εκτυπωτών/κοπτικών από τη Roland

την 21 Σεπτεμβρίου, 2022

Η Roland ανακοίνωσε το λανσάρισμα της νέας γενιάς εκτυπωτών/κοπτικών ευρείας διάστασης TrueVis VG3, με τους οποίους υπόσχεται φιλικότερη λειτουργία, υψηλή ποιότητα εκτύπωσης, ευελιξία στην προσαρμογή τους στην υπάρχουσα ροή εργασίας και μία αξιόπιστη υποστήριξη από τις αντιπροσωπίες της.

TrueVis VG3 μελάνιαΤα νέα πλότερ της εταιρείας έρχονται σε δύο διαστάσεις (1,37 & 1,62 cm) και χρησιμοποιούν αμφότερα τα νέα, πιστοποιημένα οικολογικά μελάνια TR2 της εταιρείας.
Τα συγκεκριμένα μελάνια, πέρα από τη χρυσή πιστοποίηση GreenGuard -ότι δηλαδή διαθέτουν χαμηλές εκπομπές χημικών, είναι σχεδόν άοσμα και δεν απαιτούν πρόσθετο σύστημα εξαερισμού- έχουν λάβει και πιστοποιήσεις από τις εταιρείες 3Μ (3M MSC Warranty) και Avery Dennison (ICS Warranty) για την εξασφάλιση της ποιότητας χρώματος και της αντοχής τους στο χρόνο αντίστοιχα.

Οι δύο εκτυπωτές ενδείκνυνται τόσο για εκτυπώσεις εσωτερικού όσο και εξωτερικού χώρου σε μεγάλο πλήθος εφαρμογών και τυπώνουν με συνολικά έως οκτώ χρώματα σε διάφορους συνδυασμούς:
i) cyan, magenta, yellow, black, light cyan, light magenta, light black και λευκό.
ii) cyan, magenta, yellow, black, light cyan, light magenta, light black και πορτοκαλί
iii) cyan, magenta, yellow, black, light black, πορτοκαλί, πράσινο και λευκό
iv) cyan, magenta, yellow, black, light cyan, light magenta, πορτοκαλί και πράσινο
v) cyan, magenta, yellow, black, light black, πορτοκαλί και πράσινο
vi) cyan, magenta, yellow, και black

Η μέγιστη ανάλυση εκτύπωσης φτάνει και για τα δύο μοντέλα τα 1200 dpi.