GRAPHICANEWS

HP LATEX 2700

Νεα γενιά εκτυπωτών Latex από την HP

την 23 Νοεμβρίου, 2022

Η HP ανακοίνωσε τις νέες λύσεις Latex για τους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης (PSP) ώστε να ανταποκριθούν καλύτερα στα υψηλά επίπεδα ζήτησης, να βελτιστοποιήσουν τις εργασιακές διαδικασίες και να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους παρέχοντας καινοτόμες εφαρμογές στους πελάτες τους.

Οι νέοι εκτυπωτές HP Latex της σειράς 2700, έχουν πλάτους 3,2 m με αυξημένη παραγωγικότητα που, σύμφωνα με την εταιρεία, φτάνει τα121m2/ώρα χάρη στις συμμετρικές διπλές κεφαλές εκτύπωσης οι οποίες είναι εξοπλισμένες με αυτόματο σύστημα καθαρισμού.

Οι νέοι εκτυπωτές υπόσχονται 30% ευρύτερη γκάμα χρώματος σε λειτουργία υψηλής ταχύτητας, διατηρώντας την αισθητική του φορέα σε εφαρμογές σήμανσης και διακόσμησης με λεπτά film, βινύλια και χαρτιά.

Η νέα σειρά συμπεριλαμβάνει και το μοντέλο HP Latex 2700W το οποίο τυπώνει και με λευκό μελάνι. Η HP λέει πως το μελάνι αυτό προσφέρει την πιο λευκή απόχρωση στην αγορά, ακόμα και σε ταχύτητες εκτύπωσης που φτάνουν τα 54m2/ώρα, ενώ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο αυτούσιο, όσο και για την κάλυψη έγχρωμων ή διάφανων υλικών.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα μελάνια που χρησιμοποιεί η νέα σειρά έχουν λάβει οικολογικές πιστοποιήσεις (UL GREENGUARD GOLD) ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ευαίσθητες για την υγεία του ανθρώπου εφαρμογές όπως παιδικά παιχνίδια κ.α.

Το νέο χαρτοφυλάκιο εκτυπωτών HP Latex 2700 είναι διαθέσιμο σε όλες τις μεγάλες αγορές από τις 19 Οκτωβρίου 2022.

HP LATEX 2700 SERIES