GRAPHICANEWS

EPSON V7000

Τον πρώτο της επίπεδο εκτυπωτή UV λανσάρει η EPSON

την 18 Νοεμβρίου, 2022

Η Epson ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πρώτου της επίπεδου εκτυπωτή UV LED, ειδικά κατασκευασμένο για επιγραφοποιούς. Ο SureColor SC-V7000 βασίζεται στην επιτυχία της βραβευμένης σειράς εκτυπωτών σήμανσης SureColor S.

Ο νέος εκτυπωτής θα είναι διαθέσιμος από τον Νοέμβριο, και σύμφωνα με την εταιρεία θα πρόκειται για έναν οικονομικό εκτυπωτή με κεφαλές Micro Piezo της Epson σε συνδυασμό με ένα πρόσφατα αναπτυγμένο σετ δέκα αυθεντικών μελανιών, όπως γκρι, κόκκινο, λευκό και βερνίκι στο βασικό εξοπλισμό.

Ο SC-V7000 διαθέτει, στη βασική του έκδοση, τραπέζι με vacuum 4 ζωνών ώστε οι χειριστές να χρησιμοποιούν μόνο την περιοχή που απαιτείται για την εργασία εκτύπωσης.
Τον εκτυπωτή “τρέχει” το λογισμικό Epson Edge Print RIP που προσφέρει γρήγορη παραγωγή, ενώ, ο ιονιστής που επίσης προσφέρεται στην στάνταρ έκδοση, συμβάλει στην παραγωγή εκτυπώσεων υψηλής ποιότητας.

Σε ότι αφορά στο μέγεθος, ο εκτυπωτής τυπώνει απευθείας σε επιφάνειες έως 2,5 x 1,25 m και πάχους έως 80 mm.

Στα υλικά που μπορεί να τυπώσει συμπεριλαμβάνονται φύλλα ακρυλικών, πολυανθρακικών, PVC, αλουμινίου, μετάλλου, πολυεστέρα, αφρολέξ, στυρενίου, ξύλου, πέτρας κ.α.