graphicanews

Xerox Baltoro

Νέα ψηφιακή μηχανή από τη Xerox

την 19 Ιουλίου, 2019

Η Xerox παρουσίασε τη νέα της inkjet μηχανή εκτύπωσης φύλλου, Baltoro HF.
Πρόκειται για ένα εκτυπωτικό παραγωγής μεγάλου όγκου που φτάνει τα 3 εκατομμύρια πατήματα το μήνα σε ταχύτητες που αγγίζουν τις 300 σελίδες το λεπτό.

«Σχεδιάσαμε το Baltoro HF αξιοποιώντας τα καλύτερα στοιχεία των inkjet τεχνολογιών iGen και High Fusion. Το αποτέλεσμα είναι μια επαναστατική πλατφόρμα που επεκτείνεται στο εμπορικό περιβάλλον εκτύπωσης και υποστηρίζει υψηλής ποιότητας παραγωγή με οικονομικά χαρακτηριστικά παρόμοια με αυτά της offset εκτύπωσης», δήλωσε η Tracey Koziol, αντιπρόεδρος Global Offerings της Xerox.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η μηχανή τυπώνει με τις κεφαλές Xerox High Fusion W-Series οι οποίες αποδίδουν εκτυπώσεις με ανάλυση 1200x1200 dpi, ενώ χάρη στο σύστημα "αυτόματης νοημοσύνης" η νέα μηχανή διορθώνει χρωματικές αποκλίσεις κατά τη διάρκεια της εκτύπωσης βάσει του είδους χαρτιού που έχει φορτωθεί, δίνοντας εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας.

Η νέα Baltoro τυπώνει σε φύλλα χαρτιού από 60 έως 270 gsm και με διαστάσεις έως 36.4x52cm. Συμαντική νέα δυνατότητα είναι και η ικανότητά της να τυπώνει μεγαλύτερη επιφάνεια χαρτιού, η οποία φτάνει τα 35cm σε ύψος.

Τη μηχανή "τρέχει" το λογισμικό FreeFlow Core της εταιρείας, ενώ ο Xerox FreeFlow Print Server επιτρέπει στον χρήστη να προσθέτει νέες εργασίες ενώ η πρέσα λειτουργεί.

Xerox Baltoro HF Inkjet press