GRAPHICANEWS

Screen PlateRite 8600NII

Νέα συστήματα CTP 8-up από την SCREEN

την 30 Οκτωβρίου, 2018

Η εταιρεία SCREEN ανακοίνωσε τη νέα σειρά θερμικών CtP συστημάτων 8 σελίδων, PlateRite 8600NII. Τα συστήματα αυτά είναι εξοπλισμένα με κεφαλές laser υψηλής ακτινοβολίας, επιτρέποντας παραγωγικότητα μέχρι και 32 τσίγκων ανά ώρα, καθώς και εξαιρετική απόδοση κόστους και εξοικονόμηση ενέργειας. Τα μεσαίας κατηγορίας μοντέλα PlateRite 8600NII έρχονται να συμπληρώσουν τα μοντέλα PlateRite 8900HDN της SCREEN, τα οποία μπορούν να απεικονίσουν μέχρι και 70 τσίγκους την ώρα.

Η σειρά περιλαμβάνει τα μοντέλα Z, S και E, επιτρέποντας στις εταιρείες εκτύπωσης να επιλέξουν το σωστό μοντέλο για τις απαιτήσεις παραγωγής τους.
Το μοντέλο Z είναι εξοπλισμένο με κεφαλές 96 καναλιών, υποστηρίζοντας απεικόνιση έως και 32 τσίγκων ανά ώρα. Ενώ, τα μοντέλα S και E διαθέτουν κεφαλές 64 και 32 καναλιών αντιστοίχως, υποστηρίζοντας παραγωγικότητα 24 και 14 τσίγκων ανά ώρα.
Όλα τα συστήματα είναι ικανά να διαχειρίζονται μεγέθη εκτυπωτικής πλάκας που κυμαίνονται από 1.160 x 940 mm, έως και 304 x 370 mm, όταν είναι εξοπλισμένα με την επιλογή μικρού μεγέθους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, όλα τα νέα μοντέλα διαθέτουν σημαντικές βελτιώσεις λειτουργικότητας, όπως λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας που μειώνει την κατανάλωση, επιτυγχάνοντας εξοικονόμηση ενέργειας περίπου 60% κατά τη λειτουργία και 73% σε κατάσταση αναμονής.