graphicanews

Xerox Adaptive CMYK Plus Technology

Η Xerox ενσωματώνει δυνατότητες καλλωπισμού στη νέα σειρά εκτυπωτών PrimeLink

την 15 Οκτωβρίου, 2019

Με τις αισθητικά αναβαθμισμένες εκτυπώσεις να αποτελούν έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς της ψηφιακής εκτύπωσης, η Xerox ανέπτυξε την τεχνολογία Xerox Adaptive CMYK Plus.

Xerox PrimeLink C9065Με τη νέα αυτή τεχνολογία, οι νέοι έγχρωμοι εκτυπωτές της σειράς PrimeLink, C9065 & C9070 αλλά και οι εκτυπωτές C60 & C70, αποκτούν δυνατότητες εκτύπωσης με λευκό και διάφανο μελάνι αλλά και φθορίζοντα χρώματα καθώς και χρυσό ή ασημί.

Οι πολλαπλές δυνατότητες εκτύπωσης των μηχανών μας σε συνδυασμό με τη νέα τεχνολογία Adaptive CMYK Plus, επιτρέπουν στους τυπογράφους να διευρύνουν τα όρια της εκτύπωσης σε βασικά προϊόντα με ένα κόστος που δεν απαντάται αλλού στην αγορά.", δήλωσε ο κος Terry Antinora, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του τομέα λύσεων Γραφείου της Xerox.

Το λανσάρισμα της νέας τεχνολογίας καλλωπισμού των εντύπων συνδυάστηκε και με την παρουσίαση της νέας σειράς εκτυπωτών PrimeLink C9065 & C9070, τα οποία τυπώνουν με μία παραγωγικότητα 70 σελίδων το λεπτό και αποδίδουν εκτυπώσεις με ανάλυση 2400x2400 dpi.
Με στόχο τα νέα εκτυπωτικά να μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε περιβάλλοντα παραγωγής (όχι μόνο δηλαδή για την εσωτερική παραγωγή εντύπων σε επιχειρήσεις) η Xerox προσφέρει προαιρετικά τη δυνατότητα επέκτασής τους ώστε να μπορούν να τυπώνουν σε βαριά χαρτιά, αλλά και σε μεγάλα φύλλα μήκους έως 66 cm (banner, καλύμματα βιβλίων, ημερολόγια κ.λπ.)
Επίσης, η νέα σειρά μπορεί να δεχθεί πρόσθετα modules περατώσεων για την παραγωγή τρίπτυχων, έτοιμων ξακρισμένων εντύπων, εντύπων με διάτρηση κ.α.

Τα δύο μοντέλα εκτυπωτών PrimeLink, C9065 & C9070, είναι άμεσα διαθέσιμα, ενώ η τεχνολογία Adaptive CMYK Plus θα είναι διαθέσιμη ως πρόσθετη δυνατότητα το πρώτο τρίμηνο του 2020.

Xerox PrimeLink series