graphicanews

Heidelberg Wallbox Home Eco

Η Heidelberg φορτίζει και ηλεκτρικά αυτοκίνητα!

την 28 Ιουνίου, 2018

Η Heidelberg ανακοίνωσε πως προσφέρει πλέον στη Γερμανική (προς το παρόν) αγορά φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων! Το εξάρτημα φόρτισης που η εταιρεία ονομάζει Heidelberg Wallbox Home Eco είναι το πρώτο της προϊόν, μετά από μία ιστορία 170 χρόνων, που απευθύνεται στο ευρύ καταναλωτικό κοινό.

Η εταιρεία ανέπτυξε και κατασκευάζει το νέο εξάρτημα φόρτισης εξ ολοκλήρου μόνη της και η παραγωγή του πραγματοποιείται στη Γερμανία. Ήδη, η νέα αυτή κίνηση της εταιρείας έχει στεφθεί με επιτυχία αφού 20.000 τέτοιες συσκευές φόρτισης έχουν πουληθεί σε αυτοκινητοβιομηχανία που εμπορεύεται οχήματα της premium κατηγορίας, ενώ, άλλες 100.000 έξυπνες συσκευές φόρτισης έχουν κατασκευαστεί βάσει εξατομικευμένων αναγκών των πελατών της.

Το νέο σύστημα φόρτισης προσφέρει μεγάλη ευελιξία αφού μπορεί να τοποθετηθεί τόσος σε κλειστούς χώρους πάνω σε τοίχους, όσο και σε εξωτερικές θέσεις στάθμευσης.

HEIDELBERG Wallbox Home Eco

Όπως και με τις μηχανές εκτύπωσης της εταιρείας, οι μηχανικοί της Heidelberg έχουν δώσει μεγάλη έμφαση στο σχεδιασμό του προϊόντος. Οι συσκευές φόρτισης που προορίζονται για εσωτερική χρήση μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα από τους ίδιους τους καταναλωτές ενώ μόνο για τους φορτιστές εξωτερικού χώρου (προσαρμογή σε στύλο) απαιτείται εξειδικευμένο συνεργείο.

Το κόστος για να αποκτήσουν οι κάτοχοι ηλεκτρικών αυτοκινήτων και φανατικοί οπαδοί της εταιρείας τον νέο φορτιστή ανέρχεται στα €499 με το ΦΠΑ, και είναι διαθέσιμο ήδη μέσω της amazon.de.