graphicanews

Mutoh XpertJet

Δύο νέους eco-solvent εκτυπωτές λανσάρει η Mutoh

την 23 Ιουλίου, 2019

Η MUTOH INDUSTRIES LTD., κατασκευαστής εκτυπωτών inkjet μεγάλου φορμά, ανακοίνωσε την κυκλοφορία δύο νέων εκτυπωτών τεχνολογίας eco-solvent, τους XpertJet 1682SR και 1641SR.
Τα δύο νέα μοντέλα βασίζονται στη νέα πλατφόρμα εκτυπωτών "XpertJet” και χρησιμοποιούν τη νέα μελάνη οικολογικού διαλύτη "MS41" της εταιρείας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η νέα πλατφόρμα προσφέρει βελτιωμένη χρηστικότητα και μειώνει το λειτουργικό φόρτο εργασίας εξασφαλίζοντας εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας με υψηλή παραγωγικότητα και φιλική προς τον χρήστη λειτουργία.

Ο XpertJet 1682SR είναι ένας εκτυπωτής οικολογικού διαλύτη υψηλής ταχύτητας εξοπλισμένος με διπλές κεφαλές εκτύπωσης που παράγουν εξαιρετικά ομαλές διαβαθμίσεις χρησιμοποιώντας μελάνια 7 χρωμάτων (CMYK, Lc, Lm, Lk).
Ο XpertJet 1641SR είναι ένας εκτυπωτής μονής κεφαλής και τυπώνει με τη χρήση 4ων μελανιών (CMYK) που προσφέρει μια εξαιρετική ισορροπία απόδοσης, ποιότητας εκτύπωσης και προσιτού εύρους τιμών.

Και τα 2 νέα μοντέλα διαθέτουν τρεις διαφορετικές λειτουργίες (high, default και low) ανάλογα με το είδος του προς εκτύπωση υλικού. Έτσι, οι εκτυπωτές μπορούν να διαχειριστούν ολισθηρά υλικά με την επιλογή “high”, κλασικά PVC & συνθετικά χαρτιά στην επιλογή “default” και λεπτά και εύκαμπτα υλικά στην επιλογή “low”.

Η ποιότητα εκτύπωσης αγγίζει σύμφωνα με την εταιρεία τα 1440dpi, και γίνεται με τα νέα μελάνια MS41 της εταιρείας. Το μέγιστο πλάτος εκτύπωσης είναι στα 162,5cm, ενώ μπορούν να τυπώσουν υλικά με ελάχιστο πλάτος τα 50cm.
Kαι οι δύο νέοι εκτυπωτές αναμένεται να είναι σύντομα διαθέσιμοι και στην Ελληνική αγορά.