graphicanews

Ειδήσεις

LabelExpo Cancelled

Αναβάλλεται για το 2023 η Labelexpo Ευρώπης

την 1 Μαρτίου, 2022

UPDATE:

Η διοργανώτρια εταιρεία εξέδωσε αργά χτες το απόγευμα ανακοίνωση για τους λόγους που την οδήγησαν στην μετάθεση της έκθεσης σε νέες ημερομηνίες.
H έκθεση που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στα τέλη Απριλίου φέτος, μεταφέρεται στις 11-14 Σεπτεμβρίου 2023.

Αιτία σύμφωνα με την ανακοίνωση της Tarsus, είναι οι σημαντικές πιέσεις που δέχεται ο κλάδος από την αλυσίδα εφοδιασμού σε συνδυασμό με την ταχέως εξελισσόμενη κατάσταση στην Ουκρανία.

Η απόφαση έρχεται μετά από στενή διαβούλευση με εκθέτες, συλλόγους και τον ευρύτερο κλάδο, με πολλούς να επηρεάζονται άμεσα από την έλλειψη εξαρτημάτων και πρώτων υλών. Οι ελλείψεις αυτές, που προκλήθηκαν από την πανδημία, κλιμακώνονται τους τελευταίους μήνες προκαλώντας μεγάλους χρόνους παράδοσης που διαταράσσουν πλέον την εφοδιαστική αλυσίδα στην Ευρώπη.

---------

Προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί σε λίγες εβδομάδες στις Βρυξέλες, η έκθεση Labelexpo Europe μεταφέρεται, κατά πάσα πιθανότητα, για το Σεπτέμβριο του 2023.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μετάθεση της έκθεσης οφείλεται στον covid αλλά και στις πρόσφατες δραματικές εξελίξεις στην Ουκρανία και στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η εφοδιαστική αλυσίδα παγκοσμίως.

Επισήμως η διοργανώτρια εταιρεία δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε κάποια δήλωση και η ιστοσελίδα της έκθεσης συνεχίζει να προβάλει τη διοργάνωση στις 26-29 Απριλίου 2022.