graphicanews

Ειδήσεις

Drupa 2024

drupa 2024: Μεγάλη συμμετοχή εκθετών καταγράφουν τα στοιχεία.

την 27 Νοεμβρίου, 2022

Περίπου ενάμιση χρόνο πριν από την έναρξή της, η έκθεση drupa έχει φτάσει σε ένα σημαντικό ορόσημο: πάνω από 100.000 τ.μ καθαρού εκθεσιακού χώρου έχουν ήδη κρατηθεί από περίπου 900 εκθέτες προερχόμενοι από 45 χώρες.

Από φημισμένους παγκόσμιους παίκτες έως ανερχόμενους νεοεισερχόμενους – η λίστα των εγγεγραμμένων εκθετών είναι εντυπωσιακή, αναφέρει η ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας.

Γνωστοί και μακροχρόνιοι εκθέτες όπως οι: Bobst, EFI, Epson, ESKO, Heidelberg, Koenig & Bauer, και πολλοί άλλοι, έχουν εγγραφεί και θα παρουσιάσουν τις καινοτομίες, τις τάσεις της τεχνολογίας, τα χαρτοφυλάκια προϊόντων και τις παγκόσμιες κυκλοφορίες τους στο Ντίσελντορφ από τις 28 Μαΐου έως τις 7 Ιουνίου 2024.
Η πλήρης λίστα εκθετών, που έχουν δηλώσει συμμετοχή μέχρι στιγμής, είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση www.drupa.com και μπορείτε να τη δείτε από εδώ.

Μεταξύ των εκθετών διακρίναμε και μία Ελληνική συμμετοχή, αυτή της εταιρείας Antopack ΑΕ, με έδρα το Βόλο, και ειδίκευση στις εκτυπώσεις Συσκευασίας & Ετικέτας.
Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα διοργάνωσης της έκθεσης, η επίσημη προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής ολοκληρώθηκε στις 31 Οκτωβρίου 2022.
Όμως, ακόμη και τώρα, μετά την επίσημη προθεσμία για εγγραφές, η διοργανώτρια εταιρεία Messe Düsseldorf συνεχίζει να καταγράφει έντονη ζήτηση για εκθεσιακό χώρο.

drupa 2024 timeline

Τα τρέχοντα επίπεδα κρατήσεων και η θετική ανταπόκριση που λαμβάνουμε από τους εκθέτες μάς κάνουν πολύ σίγουρους και αισιόδοξους – παρά τις γεωπολιτικές και οικονομικές προκλήσεις– ότι η drupa 2024 θα είναι και πάλι ο σημαντικότερος τόπος συνάντησης της βιομηχανίας της Εκτύπωσης στον κόσμο», επιβεβαιώνει η Sabine Geldermann, διευθύντρια της drupa.

(photo: Messe Düsseldorf/ctillmann)