GRAPHICANEWS

Ειδήσεις

HP Interior decor printing webinar

Webinar εκτυπώσεων εσωτερικής διακόσμησης από την HP

την 4 Ιανουαρίου, 2021

Οι εκτυπώσεις εσωτερικής διακόσμησης αποτελούν τα τελευταία χρόνια μια νέα, ανερχόμενη, αγορά για τους επαγγελματίες της εκτύπωσης.
Η HP, έχοντας ήδη στο portfolio της αρκετούς εκτυπωτές για την αγορά της εσωτερικής διακόσμησης, διοργανώνει στις 14 Ιανουαρίου ένα διαδικτυακό σεμινάριο με στόχο να αναδείξει τις τάσεις και ευκαιρίες που προσφέρει η αγορά του decòr printing.

Η εταιρεία καλεί τους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν ζωντανά το διαδικτυακό σεμινάριο, να εμπνευστούν μέσα από αυτό και να ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες τάσεις, τα υλικά και τα μηχανήματα που έχουν στη διάθεσή τους.
Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις σχεδιαστών εσωτερικής διακόσμησης, επαγγελματιών εκτύπωσης αλλά και στελεχών της HP οι οποίοι θα αναλύσουν τις νέες δυνατότητες που ανοίγονται για όσους επενδύσουν στη νέα αυτή αγορά.

Το σεμινάριο θα τρέξει ο Terry Raghunath, υπεύθυνος ανάπτυξης του τομέα λύσεων γραφικών τεχνών της HP και η ροή του webinar θα έχει ως εξής:

- Καλωσόρισμα του Terry Raghunath
- Συνέντευξη της σχεδιάστριας Jennifer Castoldi η οποία έχει επιμεληθεί μεταξύ άλλων το περίπτερο της HP στην έκθεση Heimtextil 2018 και αποτελεί συνεργάτη της εταιρείας στον τομέα εσωτερικής διακόσμησης.
- Συνέντευξη με τον Ισπανό σχεδιαστή Alex Trochut ο οποίος έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες με διάσημα brands όπως η Nike, Adidas, Puma, Coca-Cola, British Airways κ.α.
- Συνέντευξη με την εκτυπωτική Adeco Home, με έδρα το Kuwait, η οποία πραγματοποιεί πωλήσεις εκτυπωμένων προϊόντων εσωτερικής διακόσμησης σε όλον τον κόσμο.
- Συνέντευξη με την εταιρεία Antalis η οποία ειδικεύεται στο εμπόριο χαρτιού αλλά και λύσεων συσκευασίας και οπτικής επικοινωνίας.
- Ζωντανή σύνδεση με το Demo Center της HP στη Βαρκελώνη από όπου θα παρουσιαστούν οι λύσεις εσωτερικής διακόσμησης της εταιρείας.
- Q&A

Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο (14 Ιανουαρίου 2021, 11:00 π.μ.), κάντε την εγγραφή σας από εδώ

HP Decor Webinar

HP decor webinar