graphicanews

Ειδήσεις

1000 εγκαταστάσεις AccurioLabel

1000 εγκαταστάσεις AccurioLabel γιορτάζει η Konica Minolta.

την 9 Μαΐου, 2022

Πριν λίγες ημέρες η Konica Minolta γιόρτασε τη μεγάλη επιτυχία τής ψηφιακής μηχανής της για την παραγωγή ετικετών, AccurioLabel, η οποία έφτασε αισίως τις 1000 εγκαταστάσεις παγκοσμίως.

Λιγότερα από 7 χρόνια μεσολάβησαν από το πρώτο λανσάρισμα της μηχανής, την οποία το ελληνικό κοινό είχε την ευκαιρία να δει ζωντανά στην προηγούμενη GRAPHICA EXPO το 2019. Αξίζει να σημειωθεί πως η AccurioLabel διπλασίασε τις εγκαταστάσεις της μέσα σε μόλις 2 χρόνια, καθώς το 2020 η μηχανή λειτουργούσε σε 500 επιχειρήσεις Γραφικών Τεχνών σε όλον τον κόσμο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, χάρη στην εντυπωσιακή αυτή αύξηση των εγκαταστάσεων -εν μέσω μάλιστα πανδημίας- η Konica Minolta κατάφερε να έχει μερίδιο αγοράς 28% στις ψηφιακές μηχανές εκτύπωσης ετικετών στην Ευρώπη το 2021.

Η χιλιοστή εγκατάσταση πραγματοποιήθηκε στην γαλλική εταιρεία Etiq’Lyon, με έδρα στην πόλη Caluire κοντά στη Lyon, που ειδικεύεται στην παραγωγή αυτοκόλλητων ετικετών και απασχολεί μόλις 7 άτομα προσωπικό.
«Καθώς συνεχίζουμε να επενδύουμε στην ψηφιακή τεχνολογία, την οποία βλέπουμε ως το μέλλον, είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που γίναμε ο 1000ος πελάτης της AccurioLabel», δήλωσε ο Bertrand Genin, ιδιοκτήτης της Etiq'Lyon. «Η επένδυση αυτή θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε πολλές ακόμη νέες επιχειρηματικές λύσεις στους πελάτες μας από όλους τους κλάδους της βιομηχανίας, χάρη στην υποστήριξη που λαμβάνουμε, την πολύ καλή σταθερότητα χρώματος του μηχανήματος και τις γρήγορες ταχύτητες παραγωγής».