graphicanews

Ειδήσεις

FoodTech 2021

Ικανοποιημένοι εκθέτες & επισκέπτες από την παρουσία τους στις εμπορικές εκθέσεις

την 17 Νοεμβρίου, 2021

Μετά την επαναλειτουργία των εμπορικών εκθέσεων και των συνεδρίων από την 1η Σεπτεμβρίου 2021 με απόφαση της πολιτείας, ο κλάδος των εκθέσεων επιστρέφει δυναμικά επιβεβαιώνοντας, ακόμη και σε καιρούς πανδημίας, την αξία και σημασία του στην εμπορική ζωή της χώρας μας.

Ήδη τα εκθεσιακά κέντρα που διαθέτει η Αθήνα έχουν ανοίξει τις πύλες τους, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, και υποδέχονται χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες που θέλουν να ενημερωθούν δια ζώσης για τους τρόπους ανάπτυξης των επιχειρήσεων τους.

Σε ότι αφορά στον κλάδο των εκτυπώσεων, η GRAPHICA EXPO ανανέωσε το ραντεβού της με τις επιχειρήσεις του κλάδου στις 25-27 Φεβρουαρίου 2022 και οι διαδικασίες διοργάνωσης προχωρούν πολύ ικανοποιητικά με μεγάλο αριθμό συμμετοχών στα επίπεδα πριν την έναρξη της πανδημίας.

FoodTech 2021

Εντυπωσιακή επανεκκίνηση -υπεράνω των προσδοκιών- σημείωσαν σύμφωνα με τη διοργανώτρια εταιρεία Forum, και οι εκθέσεις FOODTECH και ARTOZA, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες ημέρες στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.
Περισσότεροι από 12.500 επιχειρηματίες και στελέχη από τον κλάδο Τροφίμων και Ποτών, αλλά και από την Αρτοποιία και τη Ζαχαροπλαστική, επισκέφθηκαν σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας και τις δύο εκθέσεις.
H επιτυχία αυτή καταδεικνύει τη “δίψα” της αγοράς για την πραγματοποίηση των εκθέσεων με φυσική παρουσία και επιβεβαιώνει το ρόλο τους στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Πλήρως ικανοποιημένοι από την παρουσία τους στην έκθεση δηλώνουν τόσο οι εκθέτες όσο και οι επισκέπτες σύμφωνα με τη Forum, θέτοντας γερές βάσεις για νέες επικερδείς εμπορικές συνεργασίες, ενώ, αμφότεροι δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από την εμπορική αποτελεσματικότητα των εκθέσεων.