GRAPHICANEWS

Ειδήσεις

All to Print Χαζηράκης

Η ALL TO PRINT-ΧΑΖΗΡΑΚΗΣ επενδύει σε MGI JETVARNISH


την 22 Ιουνίου, 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η πρωτοποριακή τεχνολογία επεξεργασίας εντύπων της MGI κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στην ελληνική αγορά, με τις εκτυπωτικές επιχειρήσεις να αναγνωρίζουν την υπεραξία των προϊόντων της και να προχωρούν με τόλμη σε επενδύσεις που στόχο έχουν να προάγουν την ποιότητα και καινοτομία των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Μια τέτοια επιχείρηση, η All to print Xazirakis, επέδειξε από νωρίς την τόλμη, τη διορατικότητα και το όραμα που απαιτούνται για να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. Ιδρύθηκε το 1988 στα Χανιά και αποτέλεσε το πρώτο κατάστημα σε ολόκληρη την Κρήτη που εκτύπωνε έγχρωμες φωτοτυπίες. Με το πέραμα του χρόνου το κατάστημα δομήθηκε κάθετα σε δύο τμήματα της αγοράς, εκ των οποίων το ένα επικεντρώνεται στο λιανικό και χονδρικό εμπόριο χαρτικών και εκτυπώσεων και το δεύτερο παρέχει ολοκληρωμένες εκτυπωτικές υπηρεσίες & υπηρεσίες προβολής, από εταιρικά έντυπα, folder, κάρτες μέχρι αφίσες, επιγραφές, χάραξη. Διαθέτοντας εξοπλισμό ψηφιακής εκτύπωσης εντύπων και μεγάλου σχήματος – πραγματοποίησε την πρώτη εγκατάσταση επίπεδου UV συστήματος στην περιοχή το 2010 - η στόχευση στον τομέα της επεξεργασίας και του φινιρίσματος αποτέλεσε το φυσικό επόμενο βήμα για την περαιτέρω ανάπτυξη της επιχείρησης.

«Θέτουμε υψηλούς στόχους και προσπαθούμε πάντα να ανταποκρινόμαστε στα υψηλά στάνταρ ποιότητας και ταχύτητας εξυπηρέτησης των πελατών μας που έχουμε θέσει οι ίδιοι. Επενδύουμε συνεχώς σε σύγχρονα μηχανήματα που θα κάνουν την παραγωγή μας πιο αποδοτική, τα προϊόντα μας πιο ελκυστικά και δημιουργικά» δηλώνει ο κ. Β. Χαζηράκης, ιδιοκτήτης της επιχείρησης.

Το MGI JETVARNISH 3D One αποτελεί τη νεότερη προσθήκη στο portfolio των συστημάτων MGI JETVARNISH που ενσωματώνουν την τεχνολογία αιχμής για ψηφιακή επεξεργασία εντύπου της MGI με τοπικό βερνίκι, 3D εφφέ και χρυσοτυπία. Προσφέρει τη δυνατότητα του spot UV (σε επίπεδο ή μπομπέ ανάγλυφο) σε σχήμα φύλλου 36,4 x 76cm με δελεαστικό κόστος κτήσης. Με κόμπακτ σχεδιασμό, εξωτερικό αυτόματο τροφοδότη υψηλής χωρητικότητας αλλά και τροφοδοσία από συρτάρι, είναι η ιδανική επιλογή για ψηφιακές και offset εμπορικές εκτυπώσεις και εφαρμογές κυτιοποιίας.
Το MGI JETVARNISH 3D One προσφέρει τη δυνατότητα εφαρμογής παραδοσιακού τοπικού βερνικιού και μπομπέ ανάγλυφου στην ίδια εργασία ή ξεχωριστά (πάχος βερνικιού από 21* μm έως 116μm). Η επιβερνίκωση γίνεται σε εκτυπώσεις offset ή ψηφιακές, με ή χωρίς πλαστικοποίηση, σε πολυστρωματικά χαρτιά, πλαστικά, PVC, Polypropylene, PP κ.α.

Το πρωτοποριακό σύστημα AIS SmartScanner© της MGI για ακρίβεια συμπτώσεων χωρίς σημάδια κοπής ενσωματώνεται και σε αυτό το μοντέλο, μειώνοντας σημαντικά τον απαιτούμενο χρόνο για την επίτευξη σωστών συμπτώσεων.

Η 100% ψηφιακή ροή εργασίας του JETvarnish 3D One εξαλείφει την ανάγκη για ακριβές προεκτυπωτικές διαδικασίες, κατασκευή τσίγκων, τελάρων ή κλισέ που αποτελούν μέρος της συμβατικής παραγωγής.

Summa & Bagel

Την εμπιστοσύνη της στη GRAPHCOM έδειξε η εταιρία και με την απόκτηση επιπλέον ενός επιτραπέζιου κοπτικού Summa F και ενός συστήματος πλαστικοποίησης εντύπου της Bagel Systems.
Για την πλαστικοποίηση των ψηφιακών και offset εκτυπώσεων επιλέχθηκε το μοντέλο iLam Pro της Bagel Systems, με τεχνολογία Digital HotStamp® για την εκτύπωση μεταλλικών foil και τοπικών βερνικιών. Η σπονδυλωτή σειρά iLam Pro προσφέρει δυνατότητα πλαστικοποίησης διπλής όψης σε ένα πέρασμα, σε σχήμα 38x70cm. Είναι συμβατή με πλήθος ψηφιακών εκτυπωτικών μοντέλων των Xerox, Konica Minolta, Canon, MGI, Ricoh, Scodix κ.α.

Για τις αυξημένες ανάγκες κοπής και χάραξης των ψηφιακών ή offset εκτυπώσεων για τις εμπορικές εφαρμογές και εφαρμογές κυτιοποιίας, καθώς και των εκτυπώσεων μεγάλου σχήματος σε φύλλα ή ρολά, το σύστημα επιτραπέζιας κοπής F1612 της Summa αποδεικνύεται πραγματικό πολυεργαλείο. Μικρό σε σχήμα και ευέλικτο, διαθέτει πολλαπλές λειτουργίες χειρισμού υλικών και τη δυνατότητα να επεξεργάζεται φύλλα μεγαλύτερα από το πραγματικό μέγεθος του τραπεζιού του (160x120cm). Ο φορέας των κεφαλών δέχεται μέχρι 3 κεφαλές ταυτόχρονα και η εναλλαγή εργαλείων γίνεται γρήγορα και εύκολα. Το software GoProduce της Summa είναι ιδιαίτερα εύχρηστο και διευκολύνει σημαντικά τη χρήση του κοπτικού, ενώ ιδιαίτερα χρήσιμη είναι και η βιβλιοθήκη PLM Packlib με στάνταρ μοντέλα συσκευασίας και POS displays προσαρμοζόμενου μεγέθους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα των MGI, Summa και Bagel Systems επικοινωνήστε με τη GRAPHCOM, επίσημη αντιπρόσωπο, T/F: 210 9823800, info@graphcom.gr, www.graphcom.gr .
*Από 30μm όταν εφαρμόζεται απευθείας σε τόνερ.