GRAPHICANEWS

Ειδήσεις

Heidelberg Εβδομάδα Καινοτομίας

“Εβδομάδα Καινοτομίας” από τη Heidelberg

την 7 Οκτωβρίου, 2020

Η Heidelberg ανακοίνωσε τη διοργάνωση διαδικτυακής εκδήλωσης με τίτλο “Ενδομάδα Καινοτομίας”, στην οποία εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας θα παρουσιάσει τα πλεονεκτήματα της ψηφιοποίησης της ροής εργασίας στις εμπορικές εκτυπώσεις, τη συσκευασία και την ετικέτα.

Η “Εβδομάδα Καινοτομίας” ξεκινά στις 19 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 23/10. Κατά τη διάρκειά της, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες και παρουσιάσεις νέων προϊόντων διαδικτυακά, αλλά και να συνομιλήσουν -ένας προς έναν- με εκπρόσωπους της Heidelberg από 36 χώρες, σε 30 γλώσσες.
Στην “Eβδομάδα Καινοτομίας” θα συμμετέχει και η ελληνική αντιπροσωπία της Heidelberg.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στη σελίδα https://innovationweek.heidelberg.com/en ή να κατεβάσουν την ειδική εφαρμογή για φορητές συσκευές android ή ios.

Υπό το σύνθημα «Ξεδιπλώστε τις δυνατότητές σας», η Heidelberg θα παρουσιάσει τις δυνατότητες που προσφέρει η ψηφιοποίηση της ροής εργασίας με στόχο να αυξηθεί η παραγωγικότητα και η ανταγωνιστικότητα των τυπογραφείων.
Μεταξύ άλλων θα αναλυθούν οι προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι τυπογράφοι σήμερα και θα δοθούν απαντήσεις για το πώς η βιομηχανία της εκτύπωσης θα μπορέσει να παραμείνει ενεργή στο μέλλον.