graphicanews

Ειδήσεις

Orafol new dealer

Τα προϊόντα της ORAFOL διαθέσιμα από την Chameleon Graphics

την 4 Ιουνίου, 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΧΑΜΑΙΛΕΩΝ ΓΚΡΑΦΙΚΣ Ε.Π.Ε είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με την Γερμανική εταιρεία ORAFOL, για την Ελληνική αγορά. Η ORAFOL Europe GmbH είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές καινοτόμων, αυτοκόλλητων γραφικών προϊόντων, αντανακλαστικών υλικών, βιομηχανικών ταινιών διπλής όψης και αυτοκόλλητων βινυλικών φιλμ υψηλής ποιότητας.

chameleon graphics logoΩς αξιόπιστος προμηθευτής για βιομηχανικούς και εμπορικούς εταίρους, η ORAFOL θέτει τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, καινοτομίας, υπηρεσιών και περιβαλλοντικής ευθύνης. Τα αποτελέσματα αντικατοπτρίζουν μια εντυπωσιακή απόδοση.

Οι υψηλά καταρτισμένες και φιλόδοξες ομάδες στην έρευνα και ανάπτυξη, την παραγωγή και την τεχνολογία, καθώς και στις πωλήσεις, αντιμετωπίζουν τις ολοένα και πιο απαιτητικές προκλήσεις μιας διεθνούς δυναμικής αγοράς με ευθύνη, αφοσίωση και εξειδίκευση.

Έτσι, η αξιοπιστία και ο προσανατολισμός στις εκάστοτε ανάγκες της αγοράς, καθορίζουν τις ενέργειες της ομάδας ORAFOL. Οι πελάτες σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλες τις ηπείρους εμπιστεύονται την ORAFOL.

Κοπτικά αυτοκόλλητα σε πληθώρα χρωμάτων, υλικά ψηφιακής εκτύπωσης & πλαστικοποιήσεις, μεμβράνες κάλυψης οχημάτων και σκαφών, μάσκες βαφής & αμμοβολής, ταινίες μεταφοράς, ταινίες διπλής όψης και εργαλεία εφαρμογής, είναι όλα διαθέσιμα από 1η Ιουνίου από την ΧΑΜΑΙΛΕΩΝ ΓΚΡΑΦΙΚΣ Ε.Π.Ε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας μαζί μας, για περισσότερες πληροφορίες, χρωματολόγια και τιμές.