GRAPHICANEWS

Ειδήσεις

HP Stitch S

Στην αγορά της εκτύπωσης υφάσματος εισέρχεται η HP

την 24 Απριλίου, 2019

HP StitchH HP ανακοίνωσε τη νέα σειρά HP Stitch S, ένα σύνολο ψηφιακών εκτυπωτών κλωστοϋφαντουργίας με την οποία εισέρχεται δυναμικά στην αγορά εκτύπωσης υφάσματος.

Πρόκειται για την πιο πρόσφατη καινοτομία της HP που έχει σχεδιαστεί για να επιταχύνει την υιοθέτηση ψηφιακών εκτυπώσεων και στην αγορά του υφάσματος όπως εκτυπώσεις σε ενδύματα, εφαρμογές εσωτερικής διακόσμησης και εφαρμογές επιγραφοποιίας και οπτικής επικοινωνίας.

Η νέα γκάμα των εκτυπωτών της HP περιλαμβάνει μηχανήματα που χρησιμοποιούν θερμικές Inkjet κεφαλές εκτύπωσης τόσο για εκτύπωση σε χαρτί μεταφοράς, όσο και για απευθείας εκτυπώσεις πάνω σε υφάσματα.

"Οι νέες τάσεις των εφαρμογών της μόδας και της εσωτερικής διακόσμησης αλλά και η εξατομίκευση ενισχύουν την ανάπτυξη της ψηφιακής εκτύπωσης", λέει ο Santi Morera, επικεφαλής του τμήματος Graphics Solutions Business της HP. "Η αγορά της ψηφιακής εκτύπωσης κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων παρουσιάζει διψήφιο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης και προβλέπεται να φθάσει τα $5,5 δις δολάρια μέχρι το 2023, σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών Smithers Pira. Ανυπομονούμε να γίνουν ακόμη περισσότεροι ψηφιακοί μετασχηματισμοί εκτύπωσης με την άφιξη της νέας σειράς HP Stitch S."

Το νέο χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει 3 νέους εκτυπωτές, από 1.63 μέτρα πλάτος έως 3,2 μέτρα, και όλα τα νέα μοντέλα διαθέτουν ενσωματωμένο φασματοφωτόμετρο.
Τα νέα μοντέλα είναι τα HP Stitch S300, HP Stitch S500, και ο μεγάλος HP Stitch S1000.