graphicanews

Ειδήσεις

FESPA HELLAS

Σε FESPA HELLAS αναβαθμίστηκε ο Σ.Ε.Μ.Ε.

την 11 Φεβρουαρίου, 2019

Πριν λίγο καιρό ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών Μεταξοτυπών Ελλάδος (Σ.Ε.Μ.Ε.) μετονομάστηκε σε FESPA HELLAS. Ο ΣΕΜΕ αναγνωρίστηκε από την FESPA ως εκ των πλέον δραστήριων συνδέσμων σε διεθνές επίπεδο και γι' αυτό κατέκτησε την επίσημη αναγνώριση ως FESPA HELLAS.

Στο νέο αυτό πλαίσιο, ο σύνδεσμος FESPA HELLAS εισέρχεται σε μία νέα φάση σύγχρονης λειτουργίας, διευρύνοντας το πεδίο των δραστηριοτήτων του εκτός από την μεταξοτυπία και στους τομείς των ψηφιακών εκτυπώσεων μεγάλου μεγέθους (large format printing) και της εκτύπωσης του υφάσματος.

Βασικός σκοπός του Συνδέσμου, είναι να ενημερώνει τα μέλη του για τις τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο της μεταξοτυπίας και της ψηφιακής εκτύπωσης, να ενθαρρύνει την περιβαλλοντική ευαισθησία, να ενημερώνει την αγορά για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει ο κλάδος και γενικά να προάγει τα συμφέροντα των κλάδων που εκπροσωπεί.

Μετά τη θετική αυτή εξέλιξη για τον ΣΕΜΕ, μέλη του θα μπορούν να γίνονται και οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις ψηφιακές εκτυπώσεις ευρείας διάστασης αλλά και επιχειρήσεις με αντικείμενο τις εκτυπώσεις υφασμάτων.

Με την ιδιότητα του μέλους του συνδέσμου FESPA HELLAS οι επιχειρήσεις μετέχουν σε μια κοινότητα που ενώνει τις επιχειρήσεις και ανοίγει διεθνείς ευκαιρίες με εξειδίκευση και δημιουργικές ιδέες.
Η συμμετοχή στο σύνδεσμο FESPA HELLAS δίνει πρόσβαση στις τελευταίες έρευνες στις εκτυπώσεις που διενεργεί η FESPA, τεχνικές συμβουλευτικές οδηγίες και πολλά περισσότερα όπως η δυνατότητα εισόδου στο portal Club Fespa.

Επίσης, τα μέλη του συνδέσμου απολαμβάνουν ειδικά προνόμια στην παρακολούθηση συνεδρίων και άλλων διοργανώσεων της FESPA, ειδική βιομηχανική εκπαίδευση σε καίρια θέματα και δικαίωμα συμμετοχής στα βραβεία FESPA.