graphicanews

Ειδήσεις

Πιο δυναμικά στην αγορά της ετικέτας μπαίνει η Canon

Πιο δυναμικά στην αγορά της ετικέτας μπαίνει η Canon

την 2 Σεπτεμβρίου, 2022

Η Canon ανακοίνωσε την εξαγορά του Αγγλικού κατασκευαστή εξοπλισμού για συσκευασίες Edale, με στόχο την ενίσχυση της δραστηριότητάς της στην αγορά των ετικετών και της συσκευασίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, μέσω αυτής της εξαγοράς, η Canon εντείνει τη μακροπρόθεσμη στρατηγική της για την παροχή λύσεων για τους τομείς της ετικέτας και της συσκευασίας.
Η κίνηση θα της επιτρέψει να αναπτύξει περαιτέρω τη σειρά LabelStream 4000 (διαβάστε περισσότερα εδώ), αλλά και μέσω της τεχνογνωσίας που θα αποκτήσει να αναπτύξει και άλλα προϊόντα στο μέλλον.

Με έδρα στο Hampshire του Ηνωμένου Βασιλείου, η Edale κατασκευάζει λύσεις εκτύπωσης και μηχανήματα επεξεργασίας ετικετών & συσκευασίας, συμπεριλαμβανομένων ψηφιακών και υβριδικών πιεστηρίων, γραμμών παραγωγής χαρτοκιβωτίων και ετικετών, επίπεδων κοπτικών και εξοπλισμούς φινιρίσματος. Η εταιρεία έχει μακρά ιστορία στον κλάδο των ετικετών flexo και ισχυρή φήμη για τις λύσεις ρολού για την παραγωγή ψηφιακών ετικετών.

Ο Mick Asada, Διευθύνων Σύμβουλος της Canon Production Printing σχολιάζει: «Η Edale είναι προμηθευτής μας για τη σειρά LabelStream 4000 από το 2018. Μέσω αυτής της στενής συνεργασίας μας έχουμε πολύ μεγάλο σεβασμό για τις δυνατότητες των ανθρώπων της, καθώς, διαθέτουν εξειδικευμένη τεχνογνωσία στην εκτύπωση και τη διαμόρφωση για τη βιομηχανία ετικετών και συσκευασίας. Είμαστε ενθουσιασμένοι από τις τεράστιες δυνατότητες που θα προκύψουν από μια πολύ στενότερη συνεργασία και πεπεισμένοι ότι αυτό θα βοηθήσει στην υλοποίηση της φιλοδοξίας της Canon να γίνει μια σημαντική δύναμη για την ψηφιακή καινοτομία στο χώρο της συσκευασίας».