GRAPHICANEWS

Ειδήσεις

Νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο διόρισε η Xerox

Νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο διόρισε η Xerox

την 19 Σεπτεμβρίου, 2022

Η Xerox ανακοίνωσε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας διόρισε τον Steven Bandrowczak ως νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας.
Ο Bandrowczak εντάχθηκε στη Xerox το 2018 ως Πρόεδρος και COO της εταιρείας, και υπηρέτησε ως προσωρινός Διευθύνων Σύμβουλος μετά το θάνατο του John Visentin τον περασμένο Ιούνιο (περισσότερα εδώ).

Ως Πρόεδρος και COO ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη και εφαρμογή της παγκόσμιας στρατηγικής λειτουργιών για τους τομείς λογισμικού και καινοτομίας της Xerox, καθώς και για τις λειτουργίες υποστήριξης των επιχειρήσεων της εταιρείας.
Πριν ενταχθεί στην ομάδα της Xerox κατείχε υψηλόβαθμες θέσεις σε διάφορες, παγκόσμιας εμβέλειας, εταιρείες όπως η Lenovo, η DHL, η Hewlett-Packard κ.α.

«Με τιμά βαθιά η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου να με διορίσει ως Διευθύνοντα Σύμβουλο.», δήλωσε μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, «Βλέπω τεράστιες δυνατότητες για την εταιρεία μας και ανυπομονώ να συνεργαστώ με ολόκληρη την ομάδα της Xerox για τη δυναμική μας ανάπτυξη στο μέλλον».