GRAPHICANEWS

Ειδήσεις

drupa 2021 preview

Νέα πλατφόρμα ενημέρωσης & δικτύωσης λανσάρει η drupa

την 9 Σεπτεμβρίου, 2020

Η drupa πρόκειται να λανσάρει τον ερχόμενο μήνα τη νέα της διαδικτυακή πλατφόρμα drupa Preview. Η νέα πλατφόρμα φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα επιπλέον κανάλι επικοινωνίας για τους εκθέτες της, μέσα από το οποίο θα μπορούν να συζητούν με τους επισκέπτες τα δημοφιλή θέματα γύρω από την εκτύπωση αλλά και να παρουσιάσουν διαδικτυακά τα χαρτοφυλάκια των προϊόντων τους.

Η πλατφόρμα θα αποτελείται από τρεις βασικές κατηγορίες: «Συνέδριο», «Έκθεση» και «Δικτύωση», και στόχος της είναι να φέρει την κοινότητα πιο κοντά μέσω της συνεχούς ανταλλαγής πληροφοριών έως ότου η υβριδική εμπορική έκθεση drupa ανοίξει τις πύλες της για το κοινό τον Απρίλιο του 2021. Η επόμενη διοργάνωση χαρακτηρίζεται υβριδική καθώς, για πρώτη φορά, θα συνδυάσει την επιτόπια εκδήλωση με πρόσθετο ψηφιακό περιεχόμενο.

Στην κατηγορία «Συνέδριο» οι χρήστες θα μπορούν να βρουν διαλέξεις, βίντεο και συνεντεύξεις.
Σε καθορισμένες ημέρες και ώρες, θα μπορούν να λάβουν μέρος στις διαδικτυακές συνεδρίες δωρεάν και να συνομιλήσουν με τους ίδιους τους εισηγητές εξ αποστάσεως. Στη συνέχεια, τα βίντεο των παρουσιάσεων θα είναι διαθέσιμα κατά παραγγελία.

Η κατηγορία «Έκθεση» θα προσφέρει αυτό που οι επισκέπτες λίγο πολύ περιμένουν να δουν στο εκθεσιακό του Düsseldorf - νέα προϊόντα, καινοτόμες εταιρείες και ανθρώπους με γνώση στις εκτυπώσεις & τις Γραφικές Τέχνες.

Στην τρίτη κατηγορία "Δικτύωση" οι επισκέπτες θα μπορούν να προγραμματίσουν από πριν τις συναντήσεις με τους εκθέτες που τους ενδιαφέρουν και είτε να τους συναντήσουν στο περίπτερό τους είτε να συνδεθούν διαδικτυακά μαζί τους μέσω της πλατφόρμας.

«Εργαζόμαστε ήδη πολύ καιρό για να βελτιώσουμε την ψηφιακή μας παρουσία. Η πανδημία μας βρήκε μπροστά σε νέες προκλήσεις και τελικά αποτέλεσε καταλύτη για την ψηφιοποίησή μας », λέει η Sabine Geldermann, διευθύντρια της drupa και προσθέτει:« Με την υβριδική drupa δίνουμε στους επισκέπτες που δεν μπορούν να ταξιδέψουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν. Ταυτοχρόνως, ικανοποιούμε την ανάγκη των εκθετών να προσεγγίσουν προσωπικά τη διεθνή κοινότητα. Μέσω της πλατφόρμας η drupa ενώνει την παγκόσμια κοινότητα εκτύπωσης με στοχευμένο τρόπο."