graphicanews

Ειδήσεις

ΟΔΟΣΗΜΑΝΣΗ

Νέα επένδυση φούρνου στεγνώματος για την ΟΔΟΣΗΜΑΝΣΗ

την 13 Δεκεμβρίου, 2022

Δελτίο Τύπου:
Η ΟΔΟΣΗΜΑΝΣΗ Κ. ΧΡΟΝΗΣ Α.Β.Ε.Ε, η μεγαλύτερη βιομηχανία κατασκευής και εμπορίας υλικών σήμανσης οδών, επένδυσε σε αγορά φούρνου στεγνώματος μελανιών από τον οίκο ΑCOSGRAF.

Έχοντας διαγράψει μια μακροχρόνια πορεία 40 χρόνων, με σημαντική εμπειρία και τεχνική εξειδίκευση στην κατασκευή πινακίδων οδών, πινακίδων κυκλοφορίας αυτοκινήτων και χρώματος διαγράμμισης, η ΟΔΟΣΗΜΑΝΣΗ Κ. ΧΡΟΝΗΣ Α.Β.Ε.Ε έχει αναδειχτεί σε μια από τις πλέον αξιόπιστες στον κλάδο της. Οι δραστηριότητές της εκτείνονται σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο και τις υπόλοιπες Βαλκανικές χώρες, ενώ διαθέτει όλα τα γνωστά προϊόντα της παγκόσμιας αγοράς στον τομέα της σήμανσης και υλικών εξοπλισμού οδών. Ειδικεύεται μεταξύ άλλων στην εκτύπωση αντανακλαστικών αυτοκόλλητων μεμβρανών για πινακίδες οδικής σήμανσης με μελάνια διαλύτη. Τα αντανακλαστικά αυτοκόλλητα και τα μελάνια έχουν συγκεκριμένες, αυστηρές προδιαγραφές στεγνώματος.

ΟΔΟΣΗΜΑΝΣΗ

H εταιρία εφαρμόζει στις πινακίδες ειδικό anti-graffiti φιλμ για την προστασία από βανδαλισμούς με graffiti, αποτελούμενο είτε από αυτοκόλλητη προστατευτική μεμβράνη, που συνδυάζεται με αντανακλαστικές μεμβράνες, είτε από ειδική επικάλυψη νανοτεχνολογίας. Σε κάθε περίπτωση, το καλό στέγνωμα των μελανιών για τη σωστή εφαρμογή του φιλμ είναι μέγιστης σημασίας διότι καθορίζει την επιτυχία της τελικής εφαρμογής.
Ο τρόπος που χρησιμοποιούσε μέχρι πρότινος η εταιρία ήταν ραφιέρες που επέτρεπαν το στέγνωμα στον αέρα, με συνέπεια να χρειάζονται τουλάχιστον 48 ώρες για το τελικό στέγνωμα των εκτυπώσεων.

Με τον Jet Dryer της ΑCOSGRAF επιτυγχάνεται ελαχιστοποίηση του χώρου και του χρόνου στεγνώματος, με ταυτόχρονη τήρηση όλων των προδιαγραφών. Ελαχιστοποιούνται οι οσμές, εξασφαλίζεται ένα πιο φιλικό και ασφαλές περιβάλλον εργασίας και αυξάνεται η παραγωγικότητα. «Μπορούμε πλέον να παραδίδουμε τις παραγγελίες μας αυθημερόν, ενώ πριν χρειαζόμασταν δύο με τρεις μέρες» δήλωσε ο κ. Βασίλης Δημητρόπουλος, Διευθυντής προμηθειών της εταιρίας.
Το Jet Dryer είναι στεγνωτήριο θερμού ή ψυχρού αέρα για μελάνια διαλύτη. Προσαρμόζεται πλήρως στις διαφορετικές ανάγκες παραγωγής. Διαθέτει τροφοδοσία με ιμάντα μεταφοράς και vacuum και μπορεί να συνδυαστεί με UV στεγνωτήρια.

Η ΑCOSGRAF διαθέτει μια σειρά φούρνων διαφορετικών τεχνολογιών – αέρος, UV - που καλύπτουν κάθε ανάγκη παραγωγής μεταξοτυπίας. Η πλούσια γκάμα της περιλαμβάνει ακόμα εκτυπωτικά και περιφερειακά συστήματα (πλυντήρια, εμφανιστήρια, στεγνωτήρια, τεντωτήρια τελάρων κ.α.) για μικρές και μεγάλες παραγωγές.
Τα προϊόντα της ΑCOSGRAF είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά από τη GRAPHCOM.