graphicanews

Ειδήσεις

M&R GLOBAL

Η M&R και ο όμιλος DCC ανακοινώνουν την συνεργασία τους με την ίδρυση της M&R GLOBAL

την 14 Σεπτεμβρίου, 2020

Η M&R Printing Equipment, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής εξοπλισμού εκτύπωσης μεταξοτυπίας και ο όμιλος DCC, ο μεγαλύτερος στην Ασία πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων εκτύπωσης για μεταξοτυπία, sublimation και τεχνολογίες απ’ ευθείας εκτύπωσης inkjet, ανακοίνωσαν τη δημιουργία της M&R GLOBAL.
Πρόκειται για μία στρατηγική συμμαχία στον σχεδιασμό, τους πόρους έρευνας και στην παραγωγή υψηλής απόδοσης εξοπλισμών διακόσμησης υφασμάτων καθώς και λύσεων εκτύπωσης μεταξοτυπίας για γραφικές και βιομηχανικές εφαρμογές.

Η πρώτη πρωτοβουλία της συμμαχίας M&R GLOBAL είναι η παρουσίαση της σειράς εξοπλισμού εκτύπωσης μεταξοτυπίας COPPERHEAD που περιλαμβάνει αυτόματες μηχανές εκτύπωσης υφασμάτων μορφής καρουζέλ και οβάλ, επίπεδες vacuum μηχανές για γραφικές εφαρμογές, φούρνους μελανιών ηλεκτρικούς ή με αέριο και μία πλήρη σειρά βοηθητικών εργαλείων.

Η M&R για σχεδόν τριάντα πέντε χρόνια πρωτοπορεί στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την εξυπηρέτηση εξοπλισμού εκτύπωσης μεταξοτυπίας υψηλής απόδοσης και έχει δημιουργήσει ένα εκτεταμένο, παγκόσμιο δίκτυο, διανομής και υποστήριξης. Η DCC ιδρύθηκε πριν από σαράντα δύο χρόνια, δημιούργησε το καλύτερο οικολογικό, πλήρες σύστημα, για εφαρμογές μόδας, αθλητισμού, υφασμάτων οικιακής χρήσης και σήμανσης.

Η σχεδίαση της νέας σειράς προϊόντων COPPERHEAD θα υλοποιείται στη Βομβάη της Ινδίας και στο Roselle του Ιλινόις των ΗΠΑ. Η πλήρης σειρά των νέων προϊόντων COPPERHEAD θα διατεθεί και στην Ελληνική αγορά με την επωνυμία M&R GLOBAL και θα είναι διαθέσιμη από την εταιρεία ΤΣΕΚΜΕΡΕΣ Β. Α.Ε.

M&R GLOBAL COPPERHEAD

Ο Danny Sweem, διευθύνων σύμβουλος της M&R Printing Equipment δήλωσε: «Η συνεργασία με τον όμιλο DCC είναι μια στρατηγική ευκαιρία για την επέκταση των δραστηριοτήτων ανάπτυξης και παραγωγής των προϊόντων της M&R πέραν από τη Βόρεια Αμερική όπου πάντα θέλαμε να ισχυροποιήσουμε την παρουσία μας. Το να έχεις την ευκαιρία να αναλάβεις αυτήν την πρωτοβουλία σε συνεργασία με τον όμιλο DCC, έναν έμπιστο συνεργάτη της M&R για περισσότερα από είκοσι χρόνια, είναι ιδιαίτερα ευχάριστο».
Ο Narendra Dadia, πρόεδρος του ομίλου εταιρειών DCC, εξηγεί: «Η συνεργασία M&R και DCC σε αυτήν τη στρατηγική συμμαχία αποτελεί απόδειξη της μακράς ιστορίας συνεργασίας και του αμοιβαίου σεβασμού μεταξύ των δύο εταιρειών μας. Ο εξοπλισμός της M&R GLOBAL, COPPERHEAD που θα διατεθεί στην αγορά, θα υποστηρίζεται από το παγκόσμιο δίκτυο διανομής της M&R σε περισσότερες από εβδομήντα πέντε χώρες…».