GRAPHICANEWS

Ειδήσεις

EPSON PrecisionCore Factory

Η Epson θα πουλά πλέον και τις κεφαλές PrecisionCore

την 7 Ιουνίου, 2019

Η Seiko Epson Corporation ανακοίνωσε ότι προχωρά στην πώληση και των κεφαλών εκτύπωσης PrecisionCore ως ανεξάρτητα προϊόντα. Η εταιρεία θα ξεκινήσει τις πωλήσεις των νέων κεφαλών εκτύπωσης inkjet παγκοσμίως κατά το πρώτο εξάμηνο του οικονομικού έτους 2019.

PrecisionCoreΗ κίνηση αυτή έρχεται ως απάντηση στη μεγάλη εξάπλωση της ψηφιακής εκτύπωσης τόσο στις βιομηχανικές όσο και στις εμπορικές εκτυπώσεις.

Παράλληλα, το νέο εργoστάσιο κατασκευής τσιπ που εγκαινίασε προσφάτως στην Ιαπωνία, αύξησε σημαντικά την παραγωγικότητα της Epson στις κεφαλές εκτύπωσης.
Έτσι, πλέον, μαζί με τις σειρές κεφαλών F1440 και L1440 θα πωλούνται και οι νέες κεφαλές S3200 PrecisionCore οι οποίες παρέχουν ανάλυση εκτύπωσης 600dpi, έναντι 300dpi που αποδίδουν οι άλλες δύο σειρές.

Οι δύο νέες σειρές κεφαλών εκτύπωσης (L1440 & S3200) είναι συμβατές και με UV μελάνια, η χρήση των οποίων αποκτά όλο και μεγαλύτερη δυναμική στην επαγγελματική εκτύπωση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Epson επιδιώκει να επεκτείνει τη δραστηριότητά της στην ψηφιακή εκτύπωση, η οποία έχει πολύ μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα από τις συμβατικές διαδικασίες εκτύπωσης, και βασικός στόχος της είναι να αναπτύξει περαιτέρω την καινοτομία της inkjet εκτύπωσης.