GRAPHICANEWS

Ειδήσεις

Heidelberg Wallbox

Διπλασιάζει την παραγωγή ενός… “διαφορετικού” προϊόντος η Heidelberg.

την 8 Φεβρουαρίου, 2021

Μια διαφορετική είδηση έφτασε πριν λίγες μέρες στο Inbox μας από τη Heidelberg. Και ενώ δεν πρόκειται για κάποιο λανσάρισμα μιας νέας μηχανής εκτύπωσης, εντούτοις η είδηση πως ο γίγαντας της εκτύπωσης διπλασιάζει την παραγωγικότητά του έχει το δικό της ενδιαφέρον.

Πρόκειται για την κατασκευή οικιακών φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων! Μια πολλά υποσχόμενη αγορά στην οποία η Heidelberg ήδη πρωταγωνιστεί εδώ και 2,5 περίπου χρόνια. (Διαβάστε περισσότερα σε παλαιότερη ανάρτηση από εδώ)

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ζήτηση για λύσεις φόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα ιδιωτικής χρήσης αυξάνεται ραγδαία. Οι τρέχουσες αναλύσεις της αγοράς προβλέπουν ετήσια αύξηση άνω του 20%.

Η Heidelberg είναι ήδη ένας από τους πιο επιτυχημένους προμηθευτές wallbox στη γερμανική αγορά. Για να εξυπηρετήσει την αυξανόμενη ζήτηση πιο αποτελεσματικά, και έτσι να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη θέση της στην αγορά, η εταιρεία έχει πλέον θέσει σε λειτουργία μια δεύτερη γραμμή παραγωγής για την κατασκευή των φορτιστών της στο εργοστάσιο παραγωγής και των εκτυπωτικών της στο Wiesloch-Walldorf.

Heidelberg Wallbox production

Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία σχεδιάζει να διπλασιάσει την παραγωγική της ικανότητα έως τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους. Η Heidelberg κατασκευάζει τώρα τα μοντέλα Heidelberg Wallbox Home Eco και Heidelberg Wallbox Energy Control με διάφορα μήκη καλωδίων και επιλογές προσαρμογής για τις γερμανικές και ευρωπαϊκές αγορές σε δύο βάρδιες και σε δύο γραμμές παραγωγής.

«Η αγορά για τα wallbox ακμάζει. Η παραγωγική μας ικανότητα χρησιμοποιείται στο έπακρο και έχουμε καθιερωθεί ως επιτυχημένος προμηθευτής σε αυτήν την αγορά του μέλλοντος. Βάζοντας σε λειτουργία μια δεύτερη γραμμή παραγωγής, μπορούμε να ανταποκριθούμε πιο αποτελεσματικά στην υψηλή ζήτηση των πελατών μας. Με αυτόν τον τρόπο, συνεχίζουμε συστηματικά τα αναπτυξιακά μας σχέδια στην εξαιρετικά υποσχόμενη αγορά της ηλεκτροκίνησης.» λέει ο κος Rainer Hundsdörfer, Διευθύνων Σύμβουλος της Heidelberg.

Τα τελευταία δύο χρόνια, η εταιρεία έχει ήδη προσφέρει στους πελάτες περισσότερα από 35.000 συστήματα Wallbox. Η εταιρεία σχεδιάζει επίσης να αυξήσει σημαντικά τον όγκο των πωλήσεων εν μέσω της συνεχούς αύξησης της ζήτησης και της διάθεσης των φορτιστών και στην υπόλοιπη Ευρωπαϊκή αγορά.