graphicanews

Ειδήσεις

KBA OPEN

Ανοιχτή η Koenig & Bauer παρά το ολικό lockdown στην Ιταλία

την 1 Απριλίου, 2020

Η ιταλική κυβέρνηση έχει ταξινομήσει την Koenig & Bauer Flexotecnica ως συστημικό παραγωγό. Αυτό σημαίνει ότι επιτρέπεται στην εταιρεία να συνεχίσει να λειτουργεί τη μονάδα παραγωγής της στο δήμο Tavazzano της περιφέρειας της Λομβαρδίας κοντά στο Μιλάνο, παρά το καθολικό λουκέτο που ισχύει σήμερα σε όλη την περιοχή.

Ο λόγος για την απόφαση αυτή είναι ότι η συσκευασία για τρόφιμα και φαρμακευτικά προϊόντα θεωρείται βασικός παράγοντας στις προσπάθειες για τη διατήρηση αξιόπιστων προμηθειών στο γενικό πληθυσμό.

Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη μας την ευθύνη μας ως εταίρος στη βιομηχανία συσκευασίας τροφίμων και φαρμακευτικών προϊόντων και έχουμε εφαρμόσει όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για να διασφαλίσουμε τις παραγωγικές δυνατότητες αυτής της εξαιρετικά σημαντικής βιομηχανίας", λέει ο Claus Bolza-Schünemann, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Koenig & Bauer.

Ο Luigi Magliocchi, νέος διευθύνων σύμβουλος της Koenig & Bauer Flexotecnica από τον Φεβρουάριο, προσθέτει: «Πρώτη μας προτεραιότητα είναι να προστατεύσουμε την υγεία και την ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων. Παρακολουθούμε όλα τα προληπτικά μέτρα με απόλυτη αυστηρότητα, για να διασφαλίσουμε ότι κανείς δεν θα εκτεθεί σε περιττούς κινδύνους."

Η απόφαση αυτή επιτρέπει στην αποθήκη ανταλλακτικών της εταιρείας να λειτουργεί κανονικά και τα ανταλλακτικά μπορούν να αποσταλούν από το απόθεμά της. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, λόγω των γενικών περιορισμών, οι χρόνοι παράδοσης ενδέχεται να είναι μεγαλύτεροι από τους συνηθισμένους δηλώνει η εταιρεία.