graphicanews

Ειδήσεις

swissQprint new ceo

Αλλαγές κορυφής στη SwissQPrint

την 8 Ιανουαρίου, 2021

Ο Kilian Hintermann αναλαμβάνει το ρόλο του CEO της Ελβετικής swissQprint από την 1η Ιανουαρίου 2021. Ο πρώην CEO και ένας από τους τρεις ιδρυτές της εταιρείας Reto Eicher, αλλάζει ρόλο και αναλαμβάνει τη θέση του CTO.

Ο Reto Eicher, μέχρι την 31/12/2020 διευθύνων σύμβουλος της swissQprint, παραδείδει το τιμόνι της εταιρείας στον Kilian Hintermann με ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2021. Όπως είναι γνωστό, η swissQprint αναπτύσσει και παράγει UV inkjet εκτυπωτές υψηλής ποιότητας από το 2007. Μέλος της εταρείας από την πρώτη μέρα λειτουργίας της, ο Kilian Hintermann συνέβαλε συμαντικά στην ανάπτυξη της εταιρείας. Έχοντας διατελέσει υπεύθυνος προϊόντων και επικεφαλής του Print Solutions Center της εταιρείας, απέκτησε τις γνώσεις του για τα προϊόντα από τη βάση προς τα πάνω, και έχει μια ολοκληρωμένη γνώση της αγοράς. «Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να είμαστε καινοτόμοι στον τομέα της ψηφιακής εκτύπωσης και στοχεύουμε να παρέχουμε στην αγορά λύσεις που να είναι ταυτοχρόνως πρακτικές και ανταγωνιστικές» δήλωσε με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων του.

Η SwissQPrint διαθέτει περίπου 170 άτομα προσωπικό σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων 110 υπαλλήλων στην έδρα της στην Ελβετία, όπου και βρίσκονται οι εγκαταστάσεις ανάπτυξης και παραγωγής των εκτυπωτών της.
Τις πωλήσεις και το service των προϊόντων της διαχειρίζονται πέντε θυγατρικές και περίπου τριάντα ανεξάρτητοι συνεργάτες σε όλο τον κόσμο.