GRAPHICANEWS

Ειδήσεις

Εργασία της Χρονιάς

"Εργασία της Χρονιάς" από την PressiousArvanitidis

την 2 Ιουνίου, 2022

Το Επετειακό Λεύκωμα ΕΠΑΝΑCYΣΤΑΣΗ ’21 της Ιστορικής και Εθνολογικής Εταιρείας της Ελλάδος, για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, ψηφίστηκε ως Εργασία της Χρονιάς από τους ανθρώπους της PressiousArvanitidis.

Το Λεύκωμα πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και συνοδεύει τις εκθέσεις του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου στο πλαίσιο του επετειακού προγράμματος για τα διακόσια χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.
Η σχεδιαστική έρευνα και καλλιτεχνική επιμέλεια έχει γίνει από τον Δημήτρη Παπάζογλου (ds_athens), ο οποίος απέσπασε έπαινο στα βραβεία ΕΒΓΕ 2022 στην κατηγορία “Εξώφυλλο” για το συγκεκριμένο λεύκωμα.

Οι εργαζόμενοι της PressiousArvanitidis μέσα από μία εσωτερική, εταιρική διαδικασία, συμμετέχουν σε μία ψηφοφορία για να αναδείξουν την εργασία που ξεχωρίζει από το σύνολο των παραγωγών κάθε μήνα.
Όλοι συμπληρώνουν ένα ειδικά διαμορφωμένο ερωτηματολόγιο με ερωτήσεις που σχετίζονται με την πολυπλοκότητα του τελικού παραγόμενου προϊόντος, το βαθμό δυσκολίας της παραγωγής του, την ελκυστικότητα και την πρωτοτυπία του εκτυπωτικού έργου. Από την καταγραφή των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας για κάθε υποψήφια εργασία αναδεικνύεται η «Εργασία του μήνα» που πληροί τα βασικά αυτά κριτήρια.

Στο τέλος κάθε χρόνου, πραγματοποιείται η ετήσια ψηφοφορία, κατά την οποία συγκρίνεται η βαθμολογία που έχει συγκεντρώσει κάθε «Εργασία του μήνα» και αναδεικνύεται η «Pressious Εργασία της Χρονιάς».
Η Pressious Arvanitidis συνεχίζει να αναγνωρίζει και να αναδεικνύει τις εκτυπωτικές εργασίες που προωθούν τη σημασία της έντυπης επικοινωνίας.

pressious joty 2021Φωτογραφία από την στιγμή βράβευσης της «Pressious Εργασίας της χρονιάς» για το επετειακό Λεύκωμα ΕΠΑΝΑCYΣΤΑΣΗ ’21 της Ιστορικής και Εθνολογικής Εταιρείας της Ελλάδος.
Το βραβείο δόθηκε από τον κύριο Αρβανιτίδη Θωμά στην κυρία Κουκίου Δήμητρα (αναπληρώτρια διευθύντρια του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου).