graphicanews

Εκδηλώσεις

Xeikon Café 2022

την 21 Μαρτίου, 2022

Μετά την ακύρωση της έκθεσης LABELEXPO 2022 (περισσότερα εδώ), η οποία ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στα τέλη Απριλίου στο Βέλγιο, η Xeikon, προκειμένου να μην στερηθεί την δια ζώσης συνάντηση της με τους πελάτες της, ανακοίνωσε τη διοργάνωση του Xeikon Café στις ίδιες ημερομηνίες (26-28/4/20) στις εγκαταστάσεις της στο Βέλγιο.

Στην καθιερωμένη πλέον ετήσια συνάντηση με τους πελάτες της, η εταιρεία θα επικοινωνήσει σε όσους επισκεφτούν το Xeikon Café τις τελευταίες καινοτομίες της σε ότι αφορά στην εκτύπωση ετικετών και συσκευασίας.

Xeikon Café 2022 Learn Connect Discover

Το Xeikon Café είναι ο τρόπος της εταιρείας να συνδέεται με πελάτες, συνεργάτες, δημιουργούς συσκευασιών και παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης.
Το Xeikon Café έχει εξελιχθεί σε μια άτυπη πλατφόρμα ανταλλαγής γνώσεων που καλύπτει τις διάφορες πτυχές στην παραγωγή ψηφιακών εκτυπώσεων. Μέσω ζωντανών επιδείξεων, παρουσιάσεων, εργαστηρίων και συζητήσεων, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν, από πρώτο χέρι, χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές σχετικά με τις καινοτομίες και τις τάσεις του κλάδου. Με αυτόν τον τρόπο, προσφέρει στους συμμετέχοντες και στους ομιλητές πολλές ευκαιρίες για δικτύωση και επιχειρηματική ανάπτυξη.

Η είσοδος στα Xeikon Café είναι δωρεάν και για να το επισκεφτείτε αρκεί να κάνετε την εγγραφή σας ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://xeikon.com/en/lps/registration-xeikon-cafe-labels-europe-2022

Προηγουμενο

Prinect User Days 2022