graphicanews

Εκδηλώσεις

Textile Days: 1η παρουσίαση HP Stitch από τη Graphcom & τη Fespa Hellas

την 18 Νοεμβρίου, 2019

Η GRAPHCOM σε συνεργασία με τη FESPA Hellas Association και την ΗΡ σάς προσκαλούν στις Textile Days, στις 29 & 30 Νοεμβρίου, για την πρώτη επίσημη παρουσίαση της νέας σειράς dye sublimation εκτυπωτών HP Stitch.
Εκπρόσωπος της FESPA θα απευθύνει χαιρετισμό και θα ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τις τάσεις και καινοτομίες που αναμένεται να ξεχωρίσουν στην προσεχή διοργάνωση της FESPA Global Print Expo στη Μαδρίτη 24-27 Μαρτίου 2020, με ειδική αναφορά στην παράλληλη έκθεση Sportswear Pro για την αγορά του αθλητικού ενδύματος.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθούν ομιλίες και θεωρητική προσέγγιση για την ευρύτερη και αναπτυσσόμενη αγορά του υφάσματος, ενώ θα γίνει και ζωντανή επίδειξη λειτουργίας του μοντέλου HP Stitch S500 και παραγωγή σε διαφορετικά υφάσματα για ποικίλες εφαρμογές, μεταξύ αυτών αθλητικό ένδυμα, σημαία, εσωτερική διακόσμηση, backlit κ.α.

Επίσης, θα προβληθούν συνολικά οι λύσεις της GRAPHCOM για την παραγωγή προϊόντων υφάσματος, ειδικά των λύσεων κοπής υφάσματος της Summa και της laser σειράς L series.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 2109823800 (Graphcom) & 2108145450 (Fespa Hellas)