graphicanews

Εκδηλώσεις

Prinect User Days 2022

την 6 Μαΐου, 2022

Στις 19 Μαΐου η Heidelberg διοργανώνει ειδική διαδικτυακή εκδήλωση με κεντρικό θέμα την παρουσίαση της λύσης δικτύωσης της παραγωγής μέσω της πλατφόρμας λογισμικού Prinect. Με σύνθημα “Let’ s Connect”, η εκδήλωση Prinect User Days 2022 θα μεταδοθεί ζωντανά από το Κέντρο Καινοτομίας της Heidelberg στο Wiesloch-Walldorf της Γερμανίας.
Την εκδήλωση θα συντονίσει η Helena Felixberger η οποία μαζί με τους καλεσμένους της στη σκηνή, θα συζητήσει τις διάφορες πτυχές των καινοτομιών των Prinect.

Συνολικά το πρόγραμμα χωρίζεται σε έξι ενότητες ως εξής:

Η στρατηγική Heidelberg Cloud: Heidelberg Plus & εισαγωγή στις εφαρμογές Prinect
Heidelberg PlusΣτην παρουσίαση αυτή, οι δύο υπεύθυνοι για τα projects ψηφιοποίησης στη Heidelberg θα αναλύσουν τη στρατηγική πίσω από το ψηφιακό περιβάλλον Heidelberg Plus (περισσότερα εδώ) αλλά και των νέων εφαρμογών Prinect.
Το οικοσύστημα Heidelberg Plus που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το φθινόπωρο του 2021, θα εξηγηθεί αναλυτικότερα στους επαγγελματίες της εκτύπωσης, λίγο πριν γίνει διαθέσιμο στην αγορά.
Στη συνέχεια, θα παρασχεθούν ολοκληρωμένες πληροφορίες σχετικά με τη νέα στρατηγική πίσω από τις διάφορες εφαρμογές του Prinect, οι οποίες βασίζονται πλέον σε cloud, και την αλληλεπίδρασή τους με τα εγκατεστημένα συστήματα παραγωγής Prinect.
Η πρώτη αυτή ενότητα αναμένεται να έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρων καθώς τα νέα αυτά ψηφιακά εργαλεία διαχείρισης της ροής παραγωγής εισάγουν μία νέα πραγματικότητα στον τρόπο με τον οποίο οι εκτυπωτικές εταιρείες θα λειτουργούν στο μέλλον.

Heidelberg Digital Ecosystem

Print Shop Analytics
Η εφαρμογή Print Shop Analytics που αποτελεί μέρος της πλατφόρμας Prinect είναι μία ολοκληρωμένη λύση που καταγράφει, αξιολογεί και παρακολουθεί τα βασικά στοιχεία του τυπογραφείου σε πραγματικό χρόνο. Υποστηριζόμενο από τεχνητή νοημοσύνη, βοηθά στη βελτιστοποίηση της παραγωγής με συγκεκριμένες συστάσεις για δράση. Σε αυτήν την ενότητα, η κα Carolina Viterbo θα παρουσιάσει ζωντανά τις πιο σημαντικές δυνατότητες της εφαρμογής Print Shop Analytics.

Παγκόσμια Πρεμιέρα για την εφαρμογή Smart Product
Τη σκυτάλη παίρνουν στη συνέχεια οι Ina Antoine και Axel Zöller οι οποίοι από κοινού θα παρουσιάσουν σε παγκόσμια πρώτη, τη δεύτερη εφαρμογή του Prinect: Smart Product.
Η εφαρμογή βασίζεται στις αρχές του Industry 4.0 και ουσιαστικά βελτιώνει τόσο την εσωτερική συνεργασία των τμημάτων ενός τυπογραφείου, όσο και τη σχέση του με τους πελάτες.
Για παράδειγμα, η εφαρμογή αναλαμβάνει αυτόματα τη διαχείριση των PDF αρχείων ώστε αυτά να είναι έτοιμα για εκτύπωση. Αυτό είναι δυνατό επειδή το ίδιο το αρχείο PDF «ξέρει» πώς να εκτελεστεί μόνο του!
Η εφαρμογή Smart Product υπόσχεται ένα νέο είδος παραγωγής που θα κάνει τη ζωή ευκολότερη τόσο για τους πελάτες όσο και για τους υπαλλήλους μιας εκτυπωτικής επιχείρησης.

Prinect Production Workflow
Στην ενότητα αυτή θα αναλυθούν όλες οι πρόσφατες αλλαγές και βελτιώσεις της ροής εργασίας Prinect. Η κα Wiebke Stoltenberg θα εξηγήσει αναλυτικά τις νέες λειτουργίες αλλά και τους τρόπους με τους οποίους οι επαγγελματίες τυπογράφοι μπορούν να εκμεταλλευτούν τα νέα εργαλεία και να τα ενσωματώσουν στη δική τους παραγωγική διαδικασία.

Prinect Packaging Workflow & Business Manager
Ομοίως και για τo Prinect Packaging Workflow, ο κος Mark Woschei θα ενημερώσει το κοινό για το λογισμικό του Prinect που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τον κλάδο της Συσκευασίας.
Ειδική αναφορά θα γίνει από τον τεχνικό της Heidelberg για την ενσωμάτωση του λογισμικού με το Prinect Business Manager.

Σε ότι αφορά στο τελευταίο, με την παρουσίαση του οποίου θα ολοκληρωθεί και η διαδικτυακή εκδήλωση “Let’s Connect” της Heidelberg, ο κος Volker Kaiser, θα παρουσιάσει τις τελευταίες ενημερώσεις και νέες δυνατότητες του Prinect Business Manager.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση: “Οι νέες δυνατότητες των τριών τελευταίων εκδόσεων του Prinect Business Manager θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις καθημερινές σας εργασίες και να επιταχύνετε τις ροές των διαδικασιών σας. Επιπλέον, θα σάς δοθούν πληροφορίες για τον κόσμο της εκτύπωσης συσκευασίας με τη νέα ολοκληρωμένη λύση συσκευασίας, κλείνοντας με μια παρουσίαση τυπικών περιπτώσεων χρήσης σε ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον παραγωγής.”

Για τη συμμετοχή σας στην παρουσίαση απαιτείται προεγγραφή την οποία μπορείτε να πραγματοποιήσετε δωρεάν ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.prinectuserdays.heidelberg.com