GRAPHICANEWS

Εκδηλώσεις

HP Latex Demo Days

την 27 Μαΐου, 2021

Η GRAPHCOM προσκαλεί τους επαγγελματίες Γραφικών Τεχνών στην επίσημη παρουσίαση της 4ης γενιάς εκτυπωτών HP Latex ρολού πλάτους 1,60m, που φέρνει για πρώτη φορά την καινοτομία των μελανιών HP Latex με την προσθήκη Λευκού σε εφαρμογές με εύκαμπτα υλικά.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 3, 4 και 5 Ιουνίου στο ξενοδοχείο «Capsis», όπου οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν ζωντανά τον εκτυπωτή HP Latex 800W σε πλήρη λειτουργία.

Η Graphcom προτρέπει τους επαγγελματίες, χρησιμοποιώντας τους νέους wide format εκτυπωτές της HP, να επεκταθούν σε κερδοφόρες αγορές με προϊόντα υψηλής υπεραξίας όπως γραφικά βιτρίνας σε έγχρωμα ή διαφανή φιλμ, διακόσμηση indoor, ετικέτες, εκτυπώσεις σε μεταλλικά υλικά ή δερματίνη και πολλά άλλα.
“Το καλύτερο λευκό της αγοράς, χωρίς προβλήματα, η συμβατότητα με περισσότερα υλικά χάρις στο optimizer και η εξαιρετική αντοχή των μελανιών στις εκδορές (Latex overcoat) προσφέρουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για κάθε επιχείρηση που θέλει να ξεχωρίσει.” αναφέρει χαρακτηριστικά η πρόσκληση της εκδήλωσης, η οποία, μετά από ένα χρόνο απαγορεύσεων και περιορισμών, θα πραγματοποιηθεί και πάλι με φυσική παρουσία των επαγγελματιών.

Για πρώτη φορά επίσης θα παρουσιαστεί η νέα λύση περιγραμματικής κοπής Summa S One με σύστημα τροφοδοσίας φύλλων Tray One - ο απόλυτος συνδυασμός για αυτοματοποιημένη παραγωγή ετικετών & stickers.
 


Η παρουσίαση γίνεται με προσωπικό ραντεβού σε καθορισμένες ημέρες & ώρες και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας για την COVID-19.


Για να παρευρεθείτε στην εκδήλωση κάντε την εγγραφή σας ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://news.graphcom.gr/form-hp/index.html

Μία γεύση από τη νέα γενιά εκτυπωτών Latex της HP μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video: