GRAPHICANEWS

Εκδηλώσεις

2η διαδικτυακή εκδήλωση από την Mimaki

την 15 Φεβρουαρίου, 2022

Από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου, η Mimaki Ευρώπης θα πραγματοποιήσει διαδικτυακή παρουσίαση των νέων προϊόντων της, μαζί με ζωντανές επιδείξεις και ομιλίες από ειδικούς τις αγοράς και πελάτες της.

Πρόκειται για το δεύτερο Global Innovation Days της εταιρείας το οποίο, λόγω της πανδημίας, θα πραγματοποιηθεί και πάλι διαδικτυακά.
Φέτος, το θέμα της εκδήλωσης είναι οι τεχνολογικές καινοτομίες.

Η αρχή θα γίνει στις 2 Μαρτίου με την παρουσίαση των νέων εκτυπωτικών συστημάτων της ιαπωνικής εταιρείας για την αγορά της Επιγραφοποιίας και των Γραφικών Τεχνών.

Η δεύτερη μέρα είναι αφιερωμένη σε μια σειρά από εκπαιδευτικά σεμινάρια τα οποία θα καλύψουν θέματα Επιγραφοποιίας, Γραφικών Εφαρμογών, Κλωστοϋφαντουργίας, Βιομηχανικών εκτυπώσεων και 3D Printing.
Ειδική μνεία θα γίνει στις τεχνολογικές καινοτομίες που υποστηρίζουν την αειφορία με στόχο να καλυφθούν οι τάσεις στην εκτύπωση με περιβαλλοντικό πρόσημο.
Άλλες συνεδρίες θα περιλαμβάνουν προσκεκλημένους ομιλητές, συμπεριλαμβανομένων πελατών της Mimaki και ειδικών του κλάδου, με τους οποίους οι συμμετέχοντες θα μπορούν να συνομιλούν ζωντανά και να υποβάλουν ερωτήσεις.

Την τρίτη μέρα η μετάδοση θα γίνει ζωντανά από το Experience Centre της Mimaki στο Βέλγιο. Η μέρα θα είναι γεμάτη με λεπτομερείς επιδείξεις των εκτυπωτών, και θα είναι αφιερωμένη στα οφέλη παραγωγής και τις εφαρμογές υψηλής ποιότητας που μπορούν να επιτευχθούν με τις λύσεις της εταιρείας.

Για να παρακολουθήσετε το Global Innovation Days της Mimaki μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν από εδώ.