graphicanews

Εκδηλώσεις

10ο Συνέδριο & Έκθεση Εύκαμπτων & Τυπωμένων Ηλεκτρονικών

την 16 Σεπτεμβρίου, 2020

Το Συνέδριο και η Έκθεση θα πραγματοποιηθούν στις 12 & 13 Οκτωβρίου 2020 στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα και στοχεύει στο να φέρει σε επαφή βασικούς παίκτες της βιομηχανίας, τελικούς χρήστες, επιχειρηματίες, επενδυτές, κορυφαίους επιστήμονες, μηχανικούς, υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και εκπροσώπους από τις Εθνικές, Ευρωπαϊκές και Διεθνείς Αρχές για να συζητήσουν, να δικτυωθούν και να διαμορφώσουν τη στρατηγική και την πολιτική για την ενίσχυση της ταχέως εξελισσόμενης βιομηχανίας των Εύκαμπτων και Τυπωμένων Ηλεκτρονικών (FPEs). Μιας βιομηχανίας τις οποίας η αξία υπολογίζεται σε 100 δισ. Ευρώ.

Τα FPEs φέρνουν επανάσταση σε εφαρμογές στην πράσινη ενέργεια, στον φωτισμό, στα ηλεκτρονικά και τις επικοινωνίες, στην αυτοκινητοβιομηχανία, στα έξυπνα κτίρια και πόλεις, στην έξυπνη συσκευασία κ.α.
Συμβάλλουν στη δημιουργία μιας καθαρής, πράσινης και κυκλικής Οικονομίας, ενώ παράλληλα βοηθούν στον ψηφιακό μετασχηματισμό της βιομηχανίας, της οικονομίας και της κοινωνίας.

Το συνέδριο μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να το παρακολουθήσουν είτε με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα, είτε διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων δείτε εδώ.

FPEs