Εκδηλώσεις

Ολοκληρώθηκε το Roadshow της EPSON

την 29 Νοεμβρίου, 2018

Η EPSON ολοκλήρωσε με επιτυχία μια σειρά εκθέσεων για την παρουσίαση των κορυφαίων προϊόντων της, προσφέροντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τις επιτυχημένες αλλά και τις νέες της λύσεις στην εκτύπωση και τη βιντεοπροβολή.

Φέτος πραγματοποίησε μια σειρά εκδηλώσεων στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Αλβανία, παρουσιάζοντας τη νέα σειρά προϊόντων της, αλλά και τις τεχνολογίες της στην εκτύπωση και τη βιντεοπροβολή, δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να δούν από κοντά και στην πράξη τις δυνατότητες των προϊόντων της.

Από τη Λεμεσό της Κύπρου, στα Τίρανα της Αλβανίας και τη Θεσσαλονίκη, το Epson Business Partner Conference ταξίδεψε σε τέσσερις πόλεις, με αποκορύφωμα την Αθήνα, όπου φιλοξενήθηκε στις 21 και τις 22 Νοεμβρίου στους χώρους της γκαλερί «Ιλεάννα Τούντα» και του «48 Urban Garden». Η εντυπωσιακή έκθεση στην Αθήνα σημείωσε μεγάλη προσέλευση, τόσο από τους πολυάριθμους συνεργάτες της εταιρείας, όσο και από δεκάδες εκπροσώπους των ελληνικών μέσων ενημέρωσης, φέρνοντας τους ένα βήμα πιο κοντά στα βραβευμένα προϊόντα της εταιρείας.

Η κα Μαρία Μάσσιου, Διευθύντρια Γραφείου, της Epson Greece σχολίασε: «Νιώθουμε μεγάλη χαρά που μας δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσουμε το πλήρες χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, με τις κορυφαίες λύσεις μας στην οπτική απεικόνιση και την εκτύπωση. Είναι σημαντικό για εμάς το ότι καταφέραμε να αναδείξουμε την καινοτομία που προσφέρει η Epson, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Κύπρο και την Αλβανία, δύο αναπτυσσόμενες αγορές στις οποίες η εταιρεία επενδύει δυναμικά. Συνεχίζουμε σταθερά να δημιουργούμε προϊόντα που καλύπτουν κάθε επαγγελματική ή οικιακή ανάγκη, προσφέροντας σε εκείνους που μας εμπιστεύονται τον ιδανικό συνδυασμό υψηλής ποιότητας και οικονομίας, με σεβασμό τόσο στον καταναλωτή όσο και το περιβάλλον». Η ίδια σημείωσε, επίσης: «Οι προσπάθειες μας για συνεχή εξέλιξη έχουν ήδη καρποφορήσει, καθώς από τις αρχές του οικονομικού έτους, έχει σημειωθεί ανάπτυξη ύψους 30%, μόνο στην ελληνική αγορά, συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά».

EPSON WORKΣτην έκθεση παρουσιάστηκε μια διευρυμένη γκάμα προϊόντων από όλες τις τεχνολογικές κατηγορίες με πρωταγωνιστές τον inkjet εκτυπωτή WorkForce Enterprise C20590 για επαγγελματικές εκτυπώσεις, που συνδυάζει την εξαιρετικά γρήγορη απόδοση με τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, τη νέα σειρά ασπρόμαυρων EcoTank M2140 με ενσωματωμένο αναπληρούμενο δοχείο μελανιού που αποτελεί την ιδανική λύση απέναντι στους laser εκτυπωτές για μικρά και μεσαίου μεγέθους γραφεία, αλλά και τους νέους εκτυπωτές μεγάλου φορμά της σειράς SureColor T, οι οποίοι είναι ιδανικοί για μηχανικούς και αρχιτέκτονες.

Επομενο

ICTVC 2019