graphicanews

Εκδηλώσεις

Στις 27 Οκτωβρίου ανοίγει η “ψηφιακή” αυλαία της drupa

την 21 Οκτωβρίου, 2020

Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα της drupa, η οποία στήθηκε ως συμπλήρωμα στην έκθεση μετά τα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία (περισσότερα εδώ), θα ανοίξει τελικά στις 27 Οκτωβρίου 2020 στις 11:00 π.μ. (ώρα Ελλάδος).

Η αρχή θα γίνει με μία ζωντανή συζήτηση μεταξύ της κας Sabine Geldermann από τη drupa, του Δρ. Markus Heering Διευθύνοντα Σύμβουλο της Γερμανικής Ένωσης Εκτύπωσης και Τεχνολογίας Χαρτιού (VDMA) και του Δρ. Christian Plenge, Εκτελεστικού Διευθυντή Digital της Messe Ντίσελντορφ, όπου θα παρουσιαστούν τα χαρακτηριστικά της νέας πλατφόρμας αλλά θα συζητηθεί και η παρούσα κατάσταση της αγοράς των εκτυπώσεων.

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη θα πάρουν εταιρείες και ομιλητές που θα παρουσιάσουν σημαντικά θέματα του κλάδου σε ζωντανές διαδικτυακές συνεδρίες.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα πλατφόρμα drupa preview, μπορείτε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://preview.drupa.com.
Για δωρεάν εγγραφές στην πλατφόρμα και πρόσβαση στις ζωντανές συνεδρίες, πατήστε εδώ:https://preview.drupa.com/en/Registration