GRAPHICANEWS

Εκδηλώσεις

Στη GRAPHICA EXPO 2023 το 9ο Συνέδριο Pack & Label Days

την 6 Ιουλίου, 2022

Στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων της έκθεσης Γραφικών Τεχνών & Οπτικής Επικοινωνίας GRAPHICA EXPO 2023, θα πραγματοποιηθεί και το 9ο Συνέδριο Pack & Label Days που διοργανώνει το περιοδικό All Pack Hellas.

Οι δύο θεσμοί σύναψαν μνημόνιο συνεργασίας πριν λίγες ημέρες ενώνοντας τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν στο ελληνικό κοινό των Γραφικών Τεχνών μία ολοκληρωμένη διοργάνωση μετά από μια μακρά περίοδο απουσίας λόγω της πανδημίας.

Το επιστημονικό συνέδριο Pack & Label Days θα πραγματοποιηθεί στην ειδική αίθουσα που διαθέτει το εκθεσιακό κέντρο MEC, ταυτοχρόνως με την έκθεση.
Το αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου (θεματολογία, ομιλητές κ.λπ.) βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της διαμόρφωσής του και αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στο ερχόμενο φθινόπωρο.

Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που μετά από 4 χρόνια απουσίας λόγω covid, οι προετοιμασίες της επόμενης διοργάνωσης προχωρούν με πολύ γοργούς ρυθμούς και η ανταπόκριση των επιχειρήσεων είναι ιδιαιτέρως θετική.
Η φιλοξενία του 9ου Συνεδρίου Pack & Label Days, στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων της έκθεσης, θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο το όραμά μας η GRAPHICA EXPO να προσφέρει ολοκληρωμένη ενημέρωση στους επαγγελματίες για τις εξελίξεις στη Βιομηχανία των Εκτυπώσεων.” δήλωσε σχετικά o  Βασίλης Δημάκης από τη GRAPHICA EXPO.

Από τη μεριά του ο Γιώργος Τριανταφύλλου, εκδότης του περιοδικού All Pack Hellas και εμπνευστής του Συνεδρίου, δήλωσε: “Το περιοδικό συσκευασίας All Pack Hellas, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διεξαγωγή του 9ου Διήμερου Συνεδρίου “Pack & Label Days 2023” στο πλαίσιο της έκθεσης GRAPHICA EXPO. Επίσης, σε συνεργασία με τον ΕΛΣΕΤ θα διοργανωθεί και ο 6ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ετικέτας “Greek Label Awards 2023”. Περισσότερες πληροφορίες το αμέσως προσεχές διάστημα.