graphicanews

Εκδηλώσεις

Διαδικτυακή εκδήλωση από την Agfa με θέμα την inkjet εκτύπωση.

την 17 Σεπτεμβρίου, 2020

Η Agfa ανακοίνωσε το Studio 5D10, μια τριήμερη εικονική εκδήλωση που περιλαμβάνει διαδικτυακές συνεδρίες με επίκεντρο την εκτύπωση inkjet. Στόχος είναι η εταιρεία να υποστηρίξει τις εταιρείες εκτύπωσης παγκοσμίως μέσω των τρεχουσών επιχειρηματικών προκλήσεων και να τις βοηθήσει να αναπτυχθούν στο μέλλον.

Η διαδικτυακή εκδήλωση έχει προγραμματιστεί από τις 6 έως τις 8 Οκτωβρίου, ημερομηνίες στις οποίες θα πραγματοποιούνταν η έκθεση FESPA, πριν τη δεύτερη αναβολή της λόγω της πανδημίας πριν λίγους μήνες.
Το όνομα της εκδήλωσης, 5D10, προέκυψε από τον αριθμό που θα είχε το περίπτερο της AGFA στη φετινή FESPA.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει στοχευμένες παρουσιάσεις σχετικά με τις τάσεις της αγοράς, τις τεχνολογίες στην εκτύπωση inkjet, καθώς και στον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες εκτύπωσης μπορούν να επωφεληθούν από τις τελευταίες καινοτομίες της Agfa για την αγορά της Επιγραφοποιίας και της Οπτικής Επικοινωνίας.

Οι online παρουσιάσεις θα περιέχουν large format εκτυπωτές, λογισμικά αυτοματοποίησης της παραγωγής καθώς και πληροφορίες σχετικά με τα GREENGUARD Gold οικολογικά μελάνια για inkjet εκτυπωτές της Agfa.

Για να δείτε το πήρες πρόγραμμα των παρουσιάσεων και να κάνετε την εγγραφή σας, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.studio5D10.com. Όλες οι εκπομπές θα μεταδίδονται από την έδρα της Agfa στο Βέλγιο, στα Αγγλικά. Θα διαρκούν περίπου μία ώρα το καθένα.