GRAPHICANEWS

Παρουσιάσεις

Intec CS5000: Ένα πλήρες σύστημα εκτύπωσης εντύπων

την 12 Ιουνίου, 2019

Η εταιρεία Intec με έδρα την Αγγλία, προσφέρει στην αγορά το νέο της, αναβαθμισμένο, έγχρωμο σύστημα εκτύπωσης toner, CS5000, με το οποίο παρέχει πλέον τη δυνατότητα εκτύπωσης λευκού ή διάφανου χρώματος για την αισθητική αναβάθμιση εντύπων και φακέλων, σε ένα πέρασμα.

H σειρά CS5000, την οποία στη Ελλάδα εμπορεύεται η εταιρεία Π. Αρβανίτης ΑΕΕ, τυπώνει χρησιμοποιώντας τα ειδικά οργανικά toner της εταιρείας και τη νέα τεχνολογία απεικόνισης με λάμπες LED, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα εκτύπωσης σε μία μεγάλη γκάμα υλικών, διαστάσεων και εφαρμογών.

Χάρη στην προσθήκη του πέμπτου σταθμού εκτύπωσης μαζί με την κλασική τετραχρωμία CMYK, ο χρήστης μπορεί να παράγει έντυπα, αφίσες ή φακέλους με υψηλή προστιθέμενη αξία, χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρει τα τυπωμένα φύλλα σε άλλη μηχανή για επεξεργασία.

Το ψηφιακό σύστημα Intec ColorSplash CS5000 απευθύνεται σε επαγγελματίες των εκτυπώσεων που αναζητούν μια προσιτή λύση παραγωγής με υψηλή ποιότητα εκτύπωσης, ευελιξία μέσων και χαμηλό κόστος ανά σελίδα.

Το διάφανο uvClear toner μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για τον καλλωπισμό των εντύπων με spotUV, όσο και για έντυπα ασφαλείας, επιτρέποντας έτσι τη χρήση του εκτυπωτή και για εφαρμογές που μέχρι τώρα απαιτούσαν πρόσθετες συσκευές.

Intec CS5000 clear & white toner

Ο επιπλέον σταθμός εκτύπωσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί όμως και για πεντάχρωμες εκτυπώσεις με λευκό toner. Το λευκό χρώμα μπορεί να συνοδεύει την CMYK εκτύπωση πάνω σε χρωματιστά χαρτιά, είτε να λειτουργήσει ως βάση για την τετραχρωμία, για παράδειγμα σε μαύρα υλικά εκτύπωσης.

Υλικά & Διαστάσεις Εκτύπωσης

Intec CS5000 print sizes

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στη διαχείριση υλικών εκτύπωσης ώστε οι επαγγελματίες να μπορούν να χρησιμοποιούν τον εκτυπωτή με μία μεγάλη γκάμα υλικών.
Χάρη στη επίπεδη διάταξη της μηχανής, τα φύλλα προς εκτύπωση δεν λυγίζουν κατά την εισαγωγή τους στο μηχάνημα, με αποτέλεσμα να μπορούν να τυπωθούν από πολύ λεπτά υλικά των 55 γραμμαρίων έως και πολύ χοντρά χαρτιά με πάχος στα 500γρ/τ.μ.
O εκτυπωτής μπορεί να τυπώσει και άλλα υλικά, πέραν του χαρτιού, όπως υλικά μαγνήτη, μεταλλικά foil, πολυεστερικά και PE.

Σε ότι αφορά στις διαστάσεις των μέσων που δέχεται ο εκτυπωτής, αυτές ξεκινούν από πολύ μικρά υλικά 6.3x8.9 cm έως 32x45 cm ή και banner διάστασης 33x132cm με τη χρήση ειδικών πρόσθετων εξαρτημάτων.

Παραγωγικότητα

Ο Intec CS5000 τυπώνει 50 σελίδες Α4 το λεπτό και 28 σελίδες το λεπτό για διάσταση Α3, ενώ η ανάλυσή του φτάνει τα 1200x1200 dpi.
Η standard έκδοση περιλαμβάνει το σύστημα διπλής όψης και η συνολική χωρητικότητα φόρτωσης φτάνει τα 2420 φύλλα.
Μπορεί δε να δεχτεί ειδικές επεκτάσεις τόσο για την εκτύπωση banner όσο και για τη διαχείριση φακέλων.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο μια σύντομη παρουσίαση της μηχανής με όλα τα παρελκόμενα.