Παρουσιάσεις

Νέα plotters Canon imagePROGRAF για in-house εκτυπώσεις

την 22 Σεπτεμβρίου, 2020

Advertorial

Για πολλούς αρχιτέκτονες, μηχανικούς και μικρά γραφεία στον κλάδο των κατασκευών, η εκτύπωση φαίνεται πάρα πολύ ακριβή και πάρα πολύ περίπλοκη. Για γρήγορες, ακριβείς και πολλαπλές εκτυπώσεις σχεδίασης μεγέθους A1 ή A0, ένας απλός εκτυπωτής γραφείου δεν είναι κατάλληλος. Ποιά λύση χρησιμοποιείτε τώρα; Πιθανώς ένα αξιόπιστο τυπογραφείο με μεγάλους εκτυπωτές.

Αλλά για να είστε μπροστά από τον ανταγωνισμό, χρειάζεστε ευελιξία, οικονομικά αποδοτικές λύσεις και ανεξαρτησία από το χρονοδιάγραμμα του τυπογραφείου στο οποίο έχετε αναθέσει τις εκτυπώσεις σας. Απλά σκεφτείτε να είστε σε θέση να εκτυπώνετε τα υψηλής ποιότητας σχεδιαγράμματά σας (αφίσες, και άλλα έγγραφα μεγάλου μεγέθους) γρήγορα και με ακρίβεια, επί τόπου, στο γραφείο σας.

Ποιά είναι τα οφέλη της εσωτερικής εκτύπωσης;

Οι υψηλής λεπτομέρειας εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους είναι συχνά ο καλύτερος τρόπος για να παρουσιάσετε πολύπλοκα σχέδια CAD και χάρτες GIS. Αλλά χωρίς τα σωστά εργαλεία, είναι δύσκολο να παράγετε ακριβείς εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας με τρόπο που να είναι εύκολος, αξιόπιστος και να ταιριάζει άψογα στη ροή εργασίας σας.

Μια μελέτη της InfoTrends κατέδειξε ότι η εσωτερική εκτύπωση των μικρότερων τιράζ, είναι λιγότερο δαπανηρή και απαιτεί λιγότερο χρόνο από τα έργα που εκτελούνται σε μια επαγγελματική εγκατάσταση εκτύπωσης. Αυτό το είδος εκτύπωσης παράγει επίσης λιγότερα άχρηστα υλικά. Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι, τα σχέδιά σας μπορούν να παραχθούν όποτε τα χρειάζεστε, γρήγορα και έτοιμα για παράδοση.

Canon plotters CAD
Η απλότητα της εκτύπωσης

Στην Canon, πιστεύουμε ότι το μυστικό είναι η απλότητα. Η εκτύπωση θα πρέπει να είναι μια εύκολη λειτουργία, με ένα κλικ, με διαισθητικές και κατανοητές ρυθμίσεις. Η λειτουργία του plotter, η αλλαγή ρολών χαρτιού και δοχείων μελάνης θα πρέπει να είναι εύκολη, θα πρέπει να ρυθμίζονται σε χρόνο μηδέν και χωρίς ειδική εκπαίδευση.
Επίσης, η επαναληψιμότητα είναι πολύ σημαντική για την αποδοτικότητα της εργασίας και την υψηλή παραγωγικότητα. Εάν παρόμοια έργα εκτυπώνονται με τον ίδιο τρόπο, η εργασία με πρότυπα μεταφοράς και απόθεσης – “drag n drop”. μπορεί να γίνει αυτόματα. Η εξοικονόμηση χρόνου και κόστους είναι σημαντική.

Ανακαλύψτε τις δυνατότητες των plotters της Canon

CANON ONE CLICK PRINTΠώς μπορεί ένα plotter να αλλάξει την εργασία σας και να βελτιώσει τα αποτελέσματα; Έχοντας ένα εσωτερικό plotter, όπως το Canon imagePROGRAF TM Series, έχετε πολλαπλά οφέλη, διότι με περισσότερο έλεγχο, βελτιωμένη ασφάλεια, on-demand εκτύπωση και μειωμένο κόστος θα βελτιώσετε κάθε πτυχή της εργασίας σας.

• Πρώτον, έχετε εξοικονόμηση χρόνου και κόστους. Ένα εσωτερικό plotter σας επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία, ταχύτερη απόκριση και με δύο διαστάσεις δοχείων μελάνης, για υψηλότερης απόδοσης εκτύπωσης. Οι ταχύτητες εκτύπωσης συνεπάγονται εξοικονόμηση χρόνου – χρειάζεται λίγο περισσότερο από 40 δευτερόλεπτα για να εκτυπώσετε ένα σχέδιο CAD μεγέθους A0.

• Απλότητα. Εκτύπωση με ένα κλικ με “drag n drop” και προκαθορισμένα πρότυπα για διάφορους τύπους εκτυπώσεων. Μπορείτε να ορίσετε διαφορετικά μεγέθη χαρτιού, ποιότητα εκτύπωσης και τύπο χαρτιού για κάθε πρότυπο και απλά να αποθέσετε το αρχείο σας σε ένα από τα εικονίδια.

• Ρολά χαρτιού και στοίβαγμα. Με μήκος 100m ή ακόμα και μακρύτερα ρολά χαρτιού, δε θα ξεμείνετε από χαρτί. Επίσης, οι εκτυπώσεις θα κόβονται μετά την εκτύπωση και θα στοιβάζονται τακτοποιημένα σε ένα επίπεδο καλάθι στοίβαξης. Ή, για να το θέσουμε με άλλα λόγια, απλά πιέζετε το κουμπί «Εκτύπωση» και μετά από λίγο συλλέγετε τις στοιβαγμένες εκτυπώσεις.

• Δοχεία μελάνης Hot Swap. Οι δεξαμενές μελάνης των 300ml απαιτούν λιγότερες αλλαγές μελάνης, ενώ η λειτουργία Hot Swap επιτρέπει την αντικατάσταση των δοχείων χωρίς διακοπή της διαδικασίας εκτύπωσης, χάρη στο σύστημα Sub-Ink Tank System.

• Συνδεσιμότητα και ευελιξία. Η διαχείριση των εργασιών εκτύπωσης μπορεί να γίνει εύκολα από φορητές συσκευές, όπου κι αν βρίσκεστε και με μια αναβάθμιση μπορείτε να χειριστείτε εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους, καθώς και μικρότερα έγγραφα, όπως αναφορές και παρουσιάσεις, κάτι που επιτρέπει στο plotter να χρησιμοποιείται από διαφορετικούς χρήστες για διαφορετικούς σκοπούς.

• Εκτύπωση υψηλής ποιότητας. Ευκρίνεια στα άκρα, ακριβή χρώματα και λεπτές, καθαρές λεπτομέρειες για όλα τα έργα σας. Τόσο απλό!

Είστε έτοιμοι να φέρτε την επανάσταση στο γραφείο σας με έναν Canon Plotter;

Με την ολοκλήρωση του έργου, το δυσκολότερο μέρος της δουλειάς φεύγει. Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να εκτυπώσετε το έργο και να εντυπωσιάσετε τους πελάτες. Μάθετε περισσότερα για τη σειρά plotters Canon imagePROGRAF TM και ανακαλύψτε τις δυνατότητες που μπορούν να προσφέρουν. Για περισσότερες πληροφορίες, αιτήματα επίδειξης και αγοράς, επικοινωνήστε με έναν από τους πιστοποιημένους συνεργάτες της Canon. (www.canon.gr/yourcanonplotter)

Σχετικά με την Canon CEE
Η Canon CEE είναι ο περιφερειακός οργανισμός πωλήσεων της Canon Europe για την Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη, την Κεντρική Ασία και τον Καύκασο, απασχολώντας περισσότερα από 130 άτομα σε όλη την περιοχή.