GRAPHICANEWS

Παρουσιάσεις

Τα πάντα για την 3D εκτύπωση

την 22 Φεβρουαρίου, 2018

Η εταιρεία 3D edge, τα προϊόντα της οποίας είχαμε την ευκαιρία να δούμε σε πλήρη λειτουργία στην προηγούμενη Graphica, διαθέτει στην ελληνική αγορά τη μεγαλύτερη ποικιλία από αναλώσιμα για τους θαυματουργούς αυτούς εκτυπωτές που μπορούν να κατασκευάσουν από το μηδέν ό, τι αντικείμενο έχουμε φανταστεί.
Μέσα από τους συνεχής ελέγχους, τον ενθουσιασμό και την εμπειρία που έχει αποκτήσει η εταιρεία 3dedge από τη συμμετοχή της σε διάφορα Ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα, πραγματοποιεί συνεχώς έρευνες για νέα υλικά που αφορούν το 3D printing.
Η πρωτοποριακή σύνθεση των αναλώσιμων υλικών που διαθέτει, δίνει τη δυνατότητα εκτυπώσεων με επαγγελματική ακρίβεια.

Τα αναλώσιμα εκτύπωσης δοκιμάζονται σε μεγάλη πληθώρα διαφορετικών εκτυπωτών για να διασφαλιστεί η συμβατότητά τους με όλους τους κατασκευαστές και τα μηχανήματα που κατασκευάζουν. Μεγάλη βάση δίνεται επίσης στην Open Source κοινότητα, και στόχος των ανθρώπων της εταιρείας είναι να προσφέρουν κορυφαία ποιότητα για κάθε εκτύπωση.

3d edge company

Στο πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο της 3D edge γίνεται η έρευνα, η σχεδίαση, η κατασκευή και ο έλεγχος για την ανάπτυξη νέων 3D εκτυπωτών δικού της brand, εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό πολύ χαμηλές τιμές για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τον δικό τους 3D εκτυπωτή.

Επιπλέον, στην εταιρία υπάρχει τμήμα σχεδιασμού και προσφέρονται και υπηρεσίες εκτύπωσης. Αρκεί μόνο να έχετε σκεφτεί το αντικείμενο που θέλετε να δημιουργήσετε και οι άνθρωποι της εταιρείας αναλαμβάνουν να το σχεδιάσουν και να του δώσουν υλική υπόσταση μέσω της εκτύπωσης 3D.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας στη διεύθυνση www.3dedge.eu